Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miło z mojej strony

Prośba o prostą odpowiedź - sprawa damsko-męska.

Polecane posty

Gość miło z mojej strony

Pracuję z kolegą, który od niedawna zaczął się spotykać z dziweczyną. Jest to związek na odległość, więc trudny. Wiem, bo sama od ponad 2 lat w takim trwam, nie może być inaczej póki co. Kolega z pracy zapytał mi jak sobie daję radę, wiedząc, że nie możemy się widywać codziennie. Odpowiedziałam, że jest ciężko. Ale że ja sobie nie wyobrażam już innego faceta i że to już kwestia tylko czasu, kiedy się 'połączymy'. Komentarz kolegi: "to Ty jesteś widzę tak ostro zakochana". Odpowiedziałam, że "nie, nie jestem już zakochana, ja kocham i podjęłam decyzję". Odpowiedź: "to miło z Twojej strony". Jak teraz to napisałam, to wcale nic w tym dziwnego nie widzę. Ale założyłam topik, bo szczerze, dziwnie się poczułam po takim komentarzu. . . Chyba tu właściwie nie ma problemu, ale jeśli ktoś to skomentuje, może mi się rozjaśni o co mi samej właściwie chodzi. Pozdrawiam

Gość odpowiedział byle co

Gość miło z mojej strony
:-), jak teraz na to patrzę co napisałam, też mam takie wrażenie :-) po prostu na początku zrobiło mi się niemiło.

Gość synowa80
może zrobiło Ci się nie miło bo ktoś ocenił Twoje uczucia, nie jesteś zakochana ale kochasz i to miło z Twojej strony, że nie będąc w stanie zakochania a wiadomo jak to wtedy jest - godzisz się na poważny związek na odległość. Ale stwierdzenie kolegi dziwne, to fakt.

Gość Olo3333333333333334455
Związek na odległość to raczej ROZWIĄZEK :D Czyli - kobieta daje du.py komu popadnie, a fecet ru.cha co mu się napatoczy... a poza tym raz na jakiś czas się spotykają ze sobą :D

Gość synowa80
może dla kolegi fakt ostrego zakochania tylko wtedy łączy się z takimi poświęceniami jak odległość a jak juz mija zakochanie to wszystko sie konczy

Gość miło z mojej strony
Olo, sądzisz że zawsze i bez wyjątku o to chodzi? Że związki na odległość to bardzo wygodna forma 'posiadania' na wszelki wypadek kogoś do 'ruchania'? Mogę Ci jedno powiedzieć, mnie nie ruszy nikt, póki obecny mój partner i ja nie postanowimy że się rozstajemy. Więc do diabła z takim gadaniem! Mam dość niewychowanych, gburowatych i rozwydrzonych facecików, którzy wszystko sprowadzają do dawno już zdezaktualizowanych freudyzmów i behawioryzmów zwierzęcych. Myślę, że tak właśnie koledze się kojarzy zakochanie. Znamy się długo i widzę, że on chętnie mi się zwierza ze swoich podbojów miłosnych. W każdym razie nie jest to problem, jednak dziwne to to pozostaje. Może inaczej - niemiłe. Bo to tak, jakby faktycznie miłość można było okazywać wyłącznie będąc blisko siebie. Cóż. Póki co nie możemy być blisko siebie.

Gość wawcia powraca2
wg mnie szukasz dziury w całym

Gość Też wydaje mi się ,
że szukasz dziury w całym Do ...Olo3333333333333334455 No chyba, że sadzisz po sobie, tylko nie każdy mysli jajami

a macie jakies konkretne plany na to połączenie sie w przyszłości zy tylko sobie to wyobrażasz?