Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytalam,ze wystarczy jedna

Chrom organizny.Stosowal ktos z was?

Polecane posty

tabletka rano po zjedzeniu sniadania i przez reszte dnia nie ma sie takiego apetytu.Ale chcialabym sie was spytac co wy o tym sadzicie. Co do chromu slyszalam,ze najlepszy jest Naturell ale jest jeszcze Pro czy cos takiego i ciezko sie zdecydowac

Przepraszam,mialo byc "organiczny" ;)

Gość nikt nie stosowal
????

Gość magda taka jedna ooo
niestety nie stosowałam , a tez chętnie bym sie dowiedziała ; ) moze ktoe sie w koncu wypowie? STOSOWAŁAM KIEDYS TAKIE TABLETKI APPLE FIT KTÓRE RZEKOMO MIAŁY powodowac mniejsze łaknienie i takie tak , efektu nie było zadnego i od tej pory nie stosowałam nic innego.

Gość sasetka000000
chrom ma przeciez hamowac apetyt na słodycze(mi wcale a wcale nie hamował)a nie likwidowac apetyt,a w ogóle to ponoc jest rakotwórczy

Gość begie
o ile mi wiadomo, to chrom zmnejsza wahania poziomu cukru w organizmie i ma sie mniejsza ochote na slodycze. kiedys bralam, ale z tego co pamietam (a pamietam nie bardzo) to tylko troszke mialam mniejsza chec na slodycze. za to moja sasiadka brala chrom i po jakichs dwoch tygodniach robilo jej sie niedobrze, gdy zjadla cos slodkiego.

O tym,ze jest rakotworczy to tez slyszalam.Dlatego nalezy zrobic przerwe np po miesiacu. A z innych takich lykanych co mozecie polecic??? Stosuje aqua slim od dwoch tygodni.Owszem zmniejszyla sie ochota na jedzenie ale meczy mnie te picie.W pracy nie bardzo dlatego pije po powrocie z pracy....Wolalabym rano polknac tabletke i na caly dzien miec spokoj

Nie ma chromu organicznego bo chrom z definicji jest substancją nieorganiczną::P.A związki chromu dzisiaj łykałem i raczej nie zmniesza to apetytu:P.Ale podobno przyśpiesza spalanie w organiźmie:classic_cool:.