Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXX ONA XXXX

Czy usunełaś ciążę bo facet nie był gotowy na dziecko

Polecane posty

Gość XXX ONA XXXX

Miałam 16 lat jak zaszłam w ciążę i poinformowałam o tym mojego faceta on powiedział mi że chce być ze mną ale nie chce tego dziecka po tych słowach usunełam z tym facetem jestem nadal Czy ktoś był w podobnej sytuacj jak ja proszę o komentarze

Gość psssssssssssssssssssst...
nie usunela bym :O

usunięcie ciąży która wynikła z waszej winy nie zabezpieczania sie to dla mnie jak zabicie małego człowieczka. a ten facet dla mnie to nie facet tyko dziecko !!! skoro nie umiecie sie zabezpieczać to po co wy w ogóle sex uprawiacie

Gość wawcia powraca2
aborcja nie jest środkiem antykoncepcyjnym smarkulo to musisz wiedziec i ty i on seks to nie zabawa w kotka i myszkę

Gość potępiony przez wielu
Moim zdaniem nie zrobiłaś zbyt mądrze usuwając tą ciąże. Koleś Cie do tego nakłaniał bo łatwiej mu się teraz z tego wymiksować. Jeśli by chciał z Tobą być to na pewno jakoś by to ogarnął. Ale dziwi mnie to że go posłuchałaś.

Gość Ohydna jedza
Teraz bym nie usunęła, ale jak miałam 16 lat i facet nie chciałby dziecka i zostawiłby mnie na pewno mama kazałaby mi usunąć i musiałabym sie zgodzić. Tak sie nie stało, ale gdyby, to na pewno bym usunęła.

Gość kukryku
napewno nie bylabym z tym facetem juz, bo niby dlaczego? jesli jest nieodpowiedzialny, nie moge na niego liczyc, kazał usunąć wlasne dziecko, bo to zły moment. oj not. nawet 5 min po tym bym z nim nie była.. nie umialabym mu zaufac i planować z nim przyszłości. bałabym się ze, kiedyś znowu to zrobi.. ale ja zawsze kiedy się z kims wiąże to z zalożeniem ze bedziemy razem do konca zycia, a wiem ze ludzie są ze sobą z różnych powodów, wiec ... to ze mialas 16 lat, jeszcze gorzej o nim swiadczy..

Nie oceniam, bo nie wiem kto mnie jeszcze pod murem ustawi i jak ja sama się wtedy zachowam....ale ogólnie?....hmm...smutne.....i nie byłabym z facetem, który zmusiłby mnie do czegoś takiego.

Gość chjhdfgh
dajcie spokój. 16 lat jej facet pewnie z 18. racja aborcja nie powinna być traktowana jak środek antykoncepcyjny ale to jeszcze dzieci

Gość XXX ONA XXXX
Moj facet mial wtedy 22 lata nie 18

Gość Kobietka..Kokietka
To skoro już rodzice wiedzieli o ciąży to nie musiałaś usuwać i zabijać dziecka. Pomogli by Ci na pewno a facet jakby zobaczył swojego dzidziusia na pewno by zmienił zdanie. Współczuje Ogromnych Wyrzutów Sumienia.