Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka91

powazne decyzje zyciowe w wieku 18 lat

Polecane posty

Gość katarzynka91

Czy dobrze robie zareczajac sie z facetem 6 lat starszym w wieku 18 lat???????????

Gość bethe
dokładnie,zdecydowanie za wczesnie.....nawet jesli teraz sie kochacie,on sie juz troszke wyzyl...a Ty raczej wcale lub niewiele,gdy minie żar w waszym zwiazku nie bedziesz szczesliwa i bedziesz szukala dodatkowych atrakcji.....bo samo przywiazanie to troszke malo....

Gość katarzynka91
jestem z moim fscetem juz 4 lata on chcialby w czerwcu tego roku wziąć ślub cywilny

moim zdaniem troszkę za wcześnie na to, ale decyzje powinnaś sama podjąć i zrobić to, co dyktuje Tobie serce oraz to, co będzie najlepsze dla Ciebie :)

Gość berv
wiesz co?ja bylam z chlopakiem od 16 roku zycia...bylo super...ale kiedy mialam 20-21 lat odkryłam,ze to jednak nie to i co by bylo gdybym za niego wyszla w euforii i zachwycie ktore mialy miejsce kiedy mialam 18 lat?:Lipa i rozwod ,bo to sie nie okazalo prawdziwa miloscia....

Gość kalinkalalalalla
zaczęłaś się z nim spotykać jak miałaś 14 lat?! o ja!

Gość ja powiem tak .....
a Ty nie masz żadnych planów życiowych odnośnie swojego życia typu matura studia jakaś praca ?.....nie uważasz że najpierw powinnaś wejść w dorosłe życie z jakąś swoją niezależnością ?....w tym momencie będziesz na utrzymaniu męża i całkowicie od niego zależna

Gość czaicie baze
20 letni wówczas facet, pewnie na studiach zaczyna się spotykać z 14 latką....hm

Gość katarzynka91

Ja mam o 6 lat starszego faceta poznałam go majac niecałe 18 w tym roku będę mieć 20 jestem już po zaręczynach jak się kochacie to czemu nie ;p

Gość katarzynka91
tak wiem ze to ja podejmuje decyzje ale wiem ze to jest ten jedyny bylo wielu innych ale z tym facetem czuje sie bezpiecznie przez jakis czas mieszkalismy nawet razem

Gość OŻESZ PATOLOGIAAAAAAA
BYŁO WIELU INNYCH PRZED 14-TYM ROKIEM TWEGO ŻYCIA??????????

w sumie jeśli między wami jest wszystko na najlepszej drodze, to czemu nie. Przecież wszystko dla ludzi... tylko żebyś potem nie żałowała swojej decyzji, ale życzę Tobie powodzenia :)

Gość katarzynka91
między nami wszystko układa się jak najlepiej dogadujemy się bardzo dobrze chcielibyśmy być razem pokonaliśmy już razem wiele przeszkód jak jestem u niego to nie chce mnie od siebie z domu wypuścić i chciałby żebym już została a ja jestem pewna że go kocham i chce z nim być

To już tylko Ty o tym wiesz, co czujesz i czego tak naprawdę chcesz :) Moim zdaniem każdy z nas inaczej patrzy na życie, każdy ma inny cel oraz różne podejście do wielu spraw. Każdy będzie Ci radził, co innego, ale tak naprawdę zrobisz, to co podyktuje Tobie serce :)