Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senoraaa

bi???

Polecane posty

Gość senoraaa

witam serdecznie..mam pewien problem sama ze sobą, nie wiem kim jestem , mam rodzinę ale wciąż we mnie głęboko jest pragnienie bycia z kobietą...to mnie prześladuje każdego dnia od wielu lat, szukam wzroku innych kobiet w nadziei aby spotkać tę jedyną..z moich snów...wiem że to nie ejst normalne ale ta niepohamowana siła pcha mnie coraz bardziej w orinetację homoseksualną. kilka razy byłam zakochana w kobietach, ale wszytko było tłumione przeze mnie, albo po protsu one nie były zainteresowane,,,jest mi ciężko, bycie biseksualnym to straszna męczarnia,,,czy są tu kboiety któe przeżywają to samo co ja???

Nie, bo my realizujemy swoje marzenia:)

ee tam bycie bi wcale nie jest meczarnią, to zalezy jakie masz podejscie do tego. Zabardzo sie chyba emocjonalnie angażujesz

senoraaa!!!:) paki Sol pyta ile masz lat?:)

wiekszosc kobiet chyba fantazjuje na ten temat, a niektore te fantazje wprowadzaja w zycie :)

Gość mlodaa20
jestem z w związku z facetem a marzy mi się seks z kobietą...

też jestem w związku z facetem, i moge powiedziec ze takie marzenia sie spełniaja :)

Gość mlodaa20
mam nadzieje:)

Pełen Luzik spełniajcie swoje fantazje, życie takie krótkie jest, śpieszmy się kochać ludzi tak szybko przychodzą jak i odchodzą.

normalny dobrze powiedziane :) fantazjowac trzeba a moze i nawet niektóre spełniac :)

Gość mlodaa20
tylko gdzie poznać taką kobiete?

musisz sie porozgladac nawet we własnym otoczeniu :) albo moze spotkasz taka kobitke własnie tutaj ;)

Gość mlodaa20
wiesz znam dużo les a co najśmieszniejsze nawet z jedną mieszkam ale ona to taki męski typ i coś takiego mnie w ogóle nie kręci, nie chcę żeby laska jakoś się w to angażowała uczuciowo dlatego les odpadają, marzy mi się taka osoba która będzie zarówno kochanką jak i przyjaciółką, będzie miała swoje życie a ja swoje. czy to są jakieś dziwne pragnienia? wielkopolska.

to nie sa wygurowane pragnienia, bo mi chodzi własnie o to samo :) i to jest najlepsze w tym, zadnego angazowania sie uczuciowo a w szczegolnosci ze jesem w zwiazku :) szkoda ze tak daleko

Gość mlodaa20
a skąd jesteś?:)

Gość mlodaa20
no szkoda...:)

no niestety szkoda, ale wiem ze napewno znajdziesz taka kobitke i spełnisz swoje marzenia bo naprawde warto :)

Gość mlodaa20
mam nadzieje że się odważe :)

to samo przyjdzie, zobaczysz :) ja ze tak powiem zbałamucilam swoja kolezanke na imprezie, i bylam trzezwa :)