Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cyrk z okresami

Co to w ogóle za cyrk z tymi miesiączkami???

Polecane posty

Gość cyrk z okresami

Miałam bardzo bolesne i nieregularne miesiączki. Byłam z tym u jednego ginekologa, ale mi nie pomógł. Zmieniłam na drugiego. Dostałam tabletki antykoncepcyjne, ale po ich przyjęciu było jeszcze gorzej :O Teraz tabletki anty zostały zmienione na luteinę. Myślałam, że to może w końcu pomoże, ale w trakcie picia tych tabletek właśnie dostałam okres :O Zna się ktoś na tym? Bo ja już naprawdę nie wiem co to ma znaczyć, że nawet leki nic nie pomagają :O

Gość cyrk z okresami

Gość pijesz tabletki
a co mówiły wyniki badań?

Gość cyrk z okresami
Nie miałam robionych żadnych badań :O Jedynie kilka lat temu 2x usg jamy brzusznej, ale nic nie wykazało

Gość moja siostra jak
ma okres to w pierwszym dniu idzie na zastrzyk przeciwbolowy

eeh nie znam się. wiem tylko ze 5 dni spóźnia mi się okres. ale up. może ktoś Ci pomoże. chociaż powinnaś iść na forum odpowiednie Twojemu tematowi.

Gość a badania poziomu
hormonów? też nie miałaś??

Gość cyrk z okresami
nie miałam badań na poziom hormonów. Jedynymi moimi badaniami w tym kierunku to było jak już wspominałam dwukrotne usg.

Gość na pewno wiecej dowiesz sie
tu http://f.kafeteria.pl/forum.php?id_f=9 a jak dlugie te cykle masz? wiesz co moze to nie byc nic takiego, po prostu czasem tak jest... ale jesli mialabys jakies dodatkowe objawy to byloby juz niepokojace

Gość cyrk z okresami
Dziękuje za link, zaraz tam napiszę :) Co do cykli to naprawdę nie mogę tego określić. Ostatnio przy tabletkach hormonalnych okres i tak mi się spóźnił, trwał około 6 dni, zakończył się i po 3 dniach znów się zaczął :O Teraz od zakończenia tamtego 2 okresu minęło kilka dni i dostałam dziś znów miesiączkę mimo, że biorę luteinę :O

Gość dfghjkergsdhgfjdgjhgjf
hej ja od 13 roku zycia miałąm bardzo blesne nieregularne miesiaczki i ginekolorzy przepisywali mi tabletki a nie zbadali przyczyny , wkurzyłam sie i poszłam prywatnie dałam 80 z l ale wiem co mi jets ! wyszedł zespoł policystycznych jajników , idz prywatnie i powiedz ze chcesz miec badania hormonów i usg dopochwowe , powodzenia

i usg jamy brzusznej nie wykryje ci tego... ja nie mam tradziku , owłosienia itp a jednak mam za duzo testosteronu i moge miec problem z zajsciem w ciaze

Gość cyrk z okresami
Usg dopochwowego i tak mi nie zrobią nawet prywatnie, ponieważ nie było stosunku

aha nie doczytałam .... spoznia ci sie tylko 5 dni... ja mam okres 2-3 razy w roku:{

Gość na pewno wiecej dowiesz si
no tak jesli bierzesz tabletki to wiadomo, ze cykl masz prawie jak w zegarku :) chodzilo mi o to jaki mialas przed przyjmowaniem, bo wiadomo ze sa dopuszczalne nieznaczne wahania... tak jak wyzej ktos napisal powinnas miec zrobione badania poziomu hormonow ale do tego trzeba miec dobrego lekarza gin albo samej sie domagac

Gość cyrk z okresami
Mi się nie spóźnia. Ja dostałam 3 okresy pod rząd, mimo, że brałam leki :O

Gość mówiłaś o tych
3 okresach pod rząd lekarzowi?

Gość cyrk z okresami
o dwóch powiedziałam i dlatego mi zmieniła leki na luteinę. Teraz dopiero dostałam 3 okres