Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co..raz sie zyje

A ja mam faceta oraz dziecko i zamierzam rozpoczac romans

Polecane posty

Gość a co..raz sie zyje

Gość brawo, gratulujemy decyzji

Gość dfgdfg
brawo mam nadzieje ze zostaniesz sama pod plotem :D

Gość fsdfsdfsd
jej sprawa. ona chwali się czy żali? haha nawet nic więcej nie napisała w sumie. ;)

Gość a co..raz sie zyje
glupoty? Glupotom byloby, gdybym tego nie zrobila. Miedzy mna a facetem nie ma nic.

Gość a co..raz sie zyje
Co zlego w tym, ze szukamy swojego szczescia i jesli je znajdujemy, to po prostu je chcemy.. Ja go znalazlam..

Gość a co..raz sie zyje
Poza tym, mam tylko jedno zycie i nie chce pod jego koniec zalowac, ze czegos nie zrobilam, a jedynie tkwilam w czyms martwym dla dobra dziecka.. Jakie to dobro? Dlaczego wiedzialam, ze napiszecie to, zo napisaliscie? Czy jako kobieta, majaca partnera a nie nawet meza mam monopol tylko i wylacznie na niego? Nie mam juz szansy na prawdziwe szczescie i milosc?

Gość zakochana po uszyy w Nim
gdzie moje Kochanie

Gość wiecie o kim dzis pomyslalam
to się z nim rozstań idiotko a nie prowadź podwójne życie, bo tak to jesteś tchórz zwykły

Gość a co..raz sie zyje
idiotka moze ty jestes..

Gość oh tak
ja tez rozpoczynam :)

Gość chjhdfgh
szybkie pytanie, dlaczego tkwisz w związku który ci nie pasuje ?

Gość oh tak
Mam meza i dziecko, maz mnie zdradzil nie raz. Ja tez chce poznac kogos fajnego :) i nie mam wyrzutow sumienia.... oh tak jetsem idiotka :) ale jak za to bedzie cudownie :)

nie ja nie jestem:) bo albo z kimś jestem albo się rozstaję jak mi nie pasuje:) a nie prowadzę podwójnego życia: bo z jednej strony zayebisty sex a z drugiej stabilizacja i na pewno też stała kasa plus dziecko 'ma' ojca...

Gość chjhdfgh
"nie ja nie jestem bo albo z kimś jestem albo się rozstaję jak mi nie pasuje a nie prowadzę podwójnego życia:" no proszę a jednak można ;)

Gość hh333333333333333333
o znowu wysyp krypto kurewek :D

Gość chjhdfgh
jak małpka, nie puści jednej gałęzi zanim nie złapie drugiej :)

Gość a co..raz sie zyje
tak kurewek!! Jestesmy kurewkami. Moja droga idiotko: dla twojej informacji, ja nie sypiam z innym, wiec nie ma mowy o jakims zajebistym seksie, po drugie kasa na dziecko? Slucham? Moze ty jestes zalezna od kogos, bo ja nie. A co do dziecka, to zawsze bedzie mialo tate, obojetnie co sie wydarzy. A mojemu dziecku zalezy wylacznie na moim szczesciu a nie na poswiecaniu swojego zycia. Czy chce konczyc sowj zwiazek?? O tak, ale niestety musze troche poczekac, by moj partner " stanal na nogi" wlasne.

Gość a co..raz sie zyje
malpki? tak, to przyroda, tak dziala.

zamierzasz sie dupczyć z innym, wiec jestes kurewka i nazywanie tamtej kobitki idiotka brzmi komicznie w twoich ustach :D:D:D:D:D

Gość chjhdfgh
wiem autorko powodzenia na nowej drodze życia

Gość a co..raz sie zyje
czy zamierzam dupczyc sie z innym? He heh.. No coz..pewnie do tego dojdzie a poki co jest mi najzwyczajniej bliski..

Gość a co..raz sie zyje
tak, moze jestem kurewka

Gość chjhdfgh
ale po co te żale, rób co chcesz i na litość boską nie pisz tego na forum bo to bezcelowe

No pewnie jak facet mam babę na boku to wszystko ok, kumple poklepują po plecach i mówią STARY JAKI TY OBROTNY JESTEŚ. brawo. A jak kobieta chce na boku kogos mieć to od razu jest kurwą. Typowy męski punkt widzenia cholera jasna

Gość chjhdfgh
@toan co ci bardziej przeszkadza, to że niby facet "może" mieć babę na boku (+ to poklepywanie) czy to że facetka "nie może"

toan sorry,ale jestem kobietą i to jest dla mnie kurestwo, bez znaczenia czy robi to facet czy kobieta, dla mnie nie ma róznicy autorko skoro tak postanowiłaś to szalej ;) 🖐️

Moja droga idiotko: dla twojej informacji, ja nie sypiam z innym, wiec nie ma mowy o jakims zaj**istym seksie, to co chcesz się z nim pokolegować tylko?;) po drugie kasa na dziecko? Slucham? Moze ty jestes zalezna od kogos, bo ja nie. już nie bądź taka do przodu bo ci z tyłu zabraknie. Nie jestem zależna, nie ma dziecka, obecnie nie mam też faceta, za to mogę sobie spojrzeć w lustro bo zawsze jak coś było nie tak to wykładałam kawę na ławę i kończyłam jak mi coś nie pasowalo....a i jeszcze nie machnęłam sobie dzieciaka z kimś kogo miałabym zamiar obrzucać później błotem na anonimowym forum;) A co do dziecka, to zawsze bedzie mialo tate, obojetnie co sie wydarzy. Ty chyba życia nie znasz A mojemu dziecku zalezy wylacznie na moim szczesciu a nie na poswiecaniu swojego zycia. a kto mówi o poświęcaniu życia? a jak nie chciałać niczego nigdy poświęcać to trzeba było nie machnąć dzieciaka - patrz punkt wyżej. A to na czym zależy twojemu dziecku to napisz za jakieś kilkanaście lat jak z nim/nią na ten temat porozmawiasz Czy chce konczyc sowj zwiazek?? O tak, ale niestety musze troche poczekac, by moj partner " stanal na nogi" wlasne. cokolwiek to znaczy, domyślam się że właśnie teraz jest ci na rękę z nim trochę jeszcze 'pobyć' także zastanów się czy jesteś taka zayebiście fair jak tutaj próbujesz sobie samej udowodnić

Gość a co..raz sie zyje
glupia idiotko: Nie mow, ze sobie machnelam dziecko, bo nie zycze sobie tego, by ktos taki jak ty mowil o moim dziecku w ten sposob. Moze ty zostalas "machnieta". Mam 36 lat. I nie oceniaj nikogo, nie znajac sytuacji, bo to niesmaczne. Nikt nie ma prawa oceniac drugiego. Mozesz sie wypowiedziec, ale nie oceniaj. A gdyby to twoja siostra lub najlepsza kolezanka, badz matka, spotkala w koncu ta prawdziwa milosc, to tez nazwalabys ja kur.wa? Jestem anonimowa tu, ale co dalyby ci moje dane? Jestem anonimowa, ale pisze szczerze i prawde. I chyba jestem zakochana..