Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co..raz sie zyje

A ja mam faceta oraz dziecko i zamierzam rozpoczac romans

Polecane posty

Gość już niedługo zakwitną żonkile
zawsze szczery - jesteś w dużym błędzie co do mnie chętnie porozmawiałabym z Tobą najszczrzej jak tylko można lecz nie na forum wobec powyższego wycofuję się z tej dyskusji, która do niczego nie doprowadzi, gdyż dokładnie wszystkiego tu nie napiszę

zawsze szczery - jesteś w dużym błędzie co do mnie chętnie porozmawiałabym z Tobą najszczrzej jak tylko można lecz nie na forum to pisz smialo na maila, roznica bedzie tylko taka, ze przyznanie mi racji odwlecze sie w czasie ale jest i tak nieuchronne

Gość a co..raz sie zyje
wzgledy komercyjne to zart! I nie nazywaj mnie sciemniara kolejny raz. Tytul jak tytul. Po co tu wciaz jestes i sie udzielasz? Jestes facetem? ;-)

I nie nazywaj mnie sciemniara kolejny raz. naucz sie zaleznosci przyczynowo skutkowych nie sciemniaj to nie bede cie tak nazywal :-)

Gość a co..raz sie zyje
dobrze, nie bede.

Gość już niedługo zakwitną żonkile
tym razem mogłoby być inaczej, uwierz

Gość co się dzieje z tym forum

Gość a co..raz sie zyje
naucz sie zaleznosci przyczynowo skutkowych a co z analiza procesu spostrzegania ludzi?? proces zlozony, nie mozliwy tutaj.

Gość to że zamierzasz rozpocząć
romans, to dobrze, bo będąc z przychówkiem na nic innego nie możesz liczyć, tylko przerżnięcie i może rzucenie jakiegoś ochłapu w postaci 100 zł, albo trzy razy w ryja, i kopa w dupę

Gość a co..raz sie zyje
Głównym celem, jaki stawia sobie teoria spostrzegania ludzi jest opis zasad psychologii naiwnej, tj. reguł, które rządzą procesami wnioskowania w trakcie dokonywania atrybucji. Każdy człowiek na swój sposób stara się znaleźć przyczynę zachowania drugiego człowieka i w związku z tym składa cząstki wielu informacji w jedną całość tak długo, aż dotrze do sformułowania rozsądnego oczywiście dla siebie wniosku, aż dotrze do wyjaśnieni sobie określonych przyczyn. Przyczyn zachowania poszukuje się w czynnikach zewnętrznych, a więc sytuacyjnych, środowiskowych lub wewnętrznych, tj. osobowościowych, wynikających z cech charakteru, postaw, zamierzeń, intencji, stanów wewn. Ukryta teoria osobowości pozwala wyciągnąć wnioski o ludizach na podstawie niewielkiej porcji informacji i budować obszerne i wewnętrzne spójne obrazy drugiego człowieka. Jest mieszaniną doświadczeń indywidualnych lub kulturowych. Ludzie przyswajają sobie określone stereotypy dotyczące zachowania ludzi latami pod wpływem przekazu pokoleniowego, książek, filmów, programów telewizyjnych. Tego typu teorie wyznaczają związki np. między wyglądem zewn., a więc wzrostem, wysokością czoła, kształtem nosa, kolorem włosów, wielkością ust, czy też posiadanymi cechami. Większość stereotypów nie ma realnego uzasadnienia. Niektóre stereotypy mają rzeczywiste uzasadnienie. don't call me liar.

Gość co za zdzira z Ciebie
i do tego zwyczajny tchorz !! nienawidze takich kobiet

Gość jak zasłużył to niech pogoni
pasożyta, ma rację dziewczyna