Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurXXX

Facet potrzebuje rady.

Polecane posty

Gość wkurXXX

Nie wiem jaka torbe kupic zeby nosic dokumenty itp. rzeczy. Nie chce nosic walizki bo to wydaje mi sie dobre dla dziadkow , poogladalem troche rozne torby meskie (bez podtekstow [wsciekly}) i wszystkie wydaja mi sie troche gejowskie. Nie pasuje mi chodzic z reklamowka do garnituru i marynarek a czasami tak robie :O. Zobaczcie na tamtej stronie (nie znaczy ze bede tam kupowal tylko po prostu taka mi wskoczyla i doradzcie, sprobuje kupic podobna bo sam juz za uja nic nie znajde). Tam jest na dole suwaczek, przesuwajcie i beda sie kolejne pojawialy. http://www.hugoboss-store.co.uk/Bags/Menswear-Accessories-Bags,en_GB,sc.html

Gość ehhh.........
jak nie walizka to teczka albo aktowka z porzadnej skory. Walizka faktycznie jest dla starych dziadkow ja swoja pierwsza teczke dostalam w wieku 20 lat na studiach prawniczych i przechodzilam w niej cale studia.

Gość ehhh.........
Teczka Wildon z dwoma kieszeniami bedzie w sam raz :)

Gość wkurXXX
Ja nie wiem czym sie rozni teczka od walizki a co to jest teczka Wildon to juz naprawde nie mam pojecia.

Gość ehhh.........
podales linka do Hugo Bossa tam jest ta teczka. A walizka jest twarda njaczesciej zamykana na szyfr teczka mieksza z kieszenaimi na zatrzask ew zamek . Aktowki wiadomo na zamek jednokomorowe na mala ilosc dokumentow. Lepiej nie kupuj tych tandetnych pokrowcow przypominajacych "opakowanie" laptopa. Powinienes wygladac elegancko i profesjonalnie.

ta ktora pokazales jest fajna tylko wydaje mi sie, ze lepiej bedzie jak wybierzesz jakas ciemniejsza np. czarna albo bardzo ciemny granat bo jednak takie ciemne pasuja do wszystkiego

Gość wkurXXX
Dzieki za rady, ale chyba pojde do sklepu i kupie sobie kilka nowych, blyszczacych reklamowek ;).