Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara pannna....34

po roku zadzwonil, żeby zapytać...

Polecane posty

Gość stara pannna....34

co u mnie, czy mam kogoś, co słychać, porozmawiał chwilkę , podziękował i się rozłączył.... co się dzieje z tymi facetami? o co mu chodzi?

Gość stara pannna....34
dziewczyny wpiszcie pierwsze skojarzenie...... albo coś z doświadczenia...

Gość stara pannna....34
dziewczyny wpiszcie pierwsze skojarzenie... albo coś z doświadczenia...

Gość Słowo Prawdy
Chciał Ci zamieszać w głowie. Wiedział, że da Ci to do myślenia i zburzy Twój spokój :( PS. Piszę to jako facet :classic_cool:

Gość Lilly Evangelin Ewellin
albo nie może o tobie zapomnieć, albo ma cie za łatwą, albo nie ma nic innego na oku i obdzwania dawne znajome

Gość stara pannna....34
hmmm zamiesza, czyli więc chciał podbudować męskie ego? no coż ja jestem już z kimś związana, ale nie powiedziałam mu, bo po co? już nie chcę, zeby coś o mnie wiedział

Gość stara pannna....34
nie byliśmy ze sobą, mieliśmy sie ku sobie, nawet mnie namiętnie nie całował, na pewno nie ma mnie za łatwą...

Gość Słowo Prawdy
Skoro jesteś z kimś innym, to czemu się przejęłaś tym telefonem/kontaktem??? Chłopak osiągnął swój cel :P

Gość very nice girl very
"Spis cudzołożnic" widziała? Łatwego seksu szuka, widać nikt na niego nie poleciał. Miej z tego satysfakcję ;)

Gość stara pannna....34
nie wiem czy się przejęłam, tylko zastanawiam się, bo jakoś ta cała sytuacja przedstwiła go jako idiotę...?

Gość Słowo Prawdy
Jakiego seksu? Co Ty pier.....??? Każdy telefon od faceta Wam się z jednym kojarzy?!?!

mnie nie każdy:)

Gość wkurzona złotowłosa
Seksu, nie seksu, widać przegrał życie i chuj mu w dupę, niech cierpi

ojej i po co zaraz tak ostro...:O przecież nawet nie byli ze sobą, także nie zasługuje na to by tak źle o nim pisać... chyba, że autorka nie o wszystkim napisała

Gość wkurzona złotowłosa
Może nie cierpi, co za różnica. A jak cierpi, to znaczy, że zasłużył. Ostro, bo ogólnie ostro dziś

mi ostatnio zrobił tak jeden i nawet się nie rozłączył tylko milczał przez godzinę i na koniec się zakrztusił :)

zaksztusił się, ale ja szybko do niego pojechałam, ratować go i tak zaczęła się nasza miłość :) :D kocham podszywy :)

Gość ewelinkaaaa88
typowe zachowanie większości facetów, "pies ogrodnika" :o sam nie weźmie a drugiemu nie da. Ja bym się do niego nie odzywała ani nie odpisywała, olej go...

Gość www...................
podnosze

Gość wy to macie przypadki
jak z filmow :P

Gość gigigigigigig
moze znalazl Twoje zdjecie i tak go naszlo? Olej to i nie mysl wiecej o nim.

Gość zjawiskowe oczyyy
FAcet jest smieszny , po roku olewania miec czelnosc napisac do kobiety i przypomniec sobie o jej istnieniu. Przykre a zarazem smieszne i zenujace. Moja droga pytasz sie czym moglo byc to motywowane?? Podejrzewam ze mogla kierowac nim zwykla ciekawosc i chcial wybadac grunt. Zobaczyc czy jestes dla niego przyjaznie ustosunkowana i czy mialby szanse na nowo z toba pobajerowac. Wiesz rownie dobrze mogl sie znudzic swoja obecna dziewczyna i przypomnial sobie o tobie , pomyslal: a co mi szkodzi??? napisze do niej, wybadam grunt moze bedzie o mnie zabiegala i sobie sie pobawie jej kosztem. Pytal sie czy kogos masz--> ewidentnie badal grunt. Widocznie za malo mu nadskakiwalas i zachwycalas sie w rozmowie, pewnie nie zasygnalizowalas ze chetnie bys odswiezyla znajomosc i sie spotkala:) hehe, i facet sie rozlanczyl, bo nie zapowiadalo sie ciekawie dla niego. Ja sie dziwie ze wogole pisalas z nim, w moim przypadku -->taki facet wogole nie istnial by w mojej ksiazce kontaktowej, mysle ze po 2 tygodniach olewania z jego stronyy spokojnie z czystym sumieniem bym go usunela z listy znajomych na gg:) Wogole bym takiemu prostakowi nie tlumaczyla sie co u mnie slychac , czy kogos mam --> a h** go to obchodzi:):) W moim przypadku oczywiscie najpierw bym spytala sie z kim pisze, a jak by mi sie przedstawil i skojarzylabym ze to ten gosc co sie do mnie rok czasu nie odzywal, olal mnie bez slowa--> to z miejsca bym odpisala --> sorry ale nie znam pana, nara:) tak sie takich gostkow zalatwia a nie laski wchodzicie z nimi w gadki, zwierzacie sie ze swojego zycia jakiemus idiocie. Bo dla mnie to jest idiota nie facet, bo prawdziwy facet z jajami ma odwage powiedziec kobiecie jak sprawy sie maja: ze sluchaj poznalem inna dziewczyne nie rob sobie nadzieji. Mi dane bylo poznac gostka ktory nie owijal mnie w bawelne i do dnia dzisieszego jestesmy dobrymi przyjaciolmi. A ten facet ktorego opisujesz to zwykly kretacz , ktorego pewnie poznalas na czacie i ktory rownolegle pisze z wieloma laskami i jak ktoras mu sie bardziej spodoba to reszte olewa:) I sie nie odzywa, urywa kontakt z dnia na dzien. Dlaczego tak robi??? I nie powie prosto z mostu jak sprawy z mostu jak sprawy stoja--> odpowiedz jest prosta , zostawia sobie otwarta furtke, ze jak cos mu nie bedzie pasowalo z nowa laska to wroci do was, pusci scieme i znowu wykorzysta jakas naiwniaczke. Dlatego kobietki powinnyscie byc ostrozne i takich kolesi z kwitkiem odsylac, bo oni nie sa warci waszego czasu, bo skoro raz potrafil zerwac z toba kontakt bez slowa wyjasnien to zrobi to 2 i 3 raz. Do mnie koles odezwal sie po miesiacu nieodzywania to go splawilam i jeszcze utarlam mu nosa --> a tu koles po roku sie odzywa to juz po prostu zenada. Pozdrawiam