Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasny gwint

dlaczego na tym forum jest malo optymizmu?

Polecane posty

Gość jasny gwint

Gość jasny gwint
dlaczego nie ma wiecej watkow o tym co fajnego Was spotkalo, jak fajne jest Wasze zycie?

Gość fabiane
a Ciebie co fajnego spotkalo ze dobry humor ?? :D

Gość wkurzona złotowłosa
Bo życie jest chujowe

Gość jasny gwint
nie ma ludzi ktorych spotykaja same niefajne rzeczy albo ich zycie jest niefajne. Wy (szatany!)połykacie żywcem dobre rzeczy i zapominacie o nich a w zamian dzielicie sie swoimi nieszczesciami i marudzeniem!:)

Widać, życie nie dało Ci porządnie w kość i dlatego napawa Cię takim optymizmem. A kogoś, kto dostał mocno po dupie od życia to jest pesymistą i nic dziwnego.

Gość fabiane
ja mam popierdolona rodzine, ktora mnie wykorzystuje, zero przyjaciol, wkurwiajacego chlopaka i nie udana probe samobojcza i depresje od prawie 2 lat no i co?? i na te chwile jestem radosna a ze za chwile bede plakac to juz chuj

Gość jasny gwint
oj nemezis! myslisz sie! dalo mi w kosc i to niezle! ale wlasnie dlatego mowie i zakladam ten watek zeby pokazac ze JA sie tak latwo nie poddaje i chce przekazywac "dobra energie" (niczym jak czlowiek ktore mial rece ktore lecza :)

Gość do autorki wątkuu
bo mnie nic dobrego nie spotkało, jesli choddzi o "uczucia", poza paroma chwilami :o

No, to fajnie, że potrafisz podnieść się po upadku i tak łatwo się nie poddajesz :) Ja mam wrażenie, że po każdym moim upadku coraz trudniej mi się podnosići w końcu nadejdzie taki moment, że nie dam rady się podnieść ...

Gość jasny gwint
eh, nie wierze ze nic Was nie spotyka dobrego. bo ,lepiej sie skupiac na tym jaki swiat jest zly albo marnowac watki na jakies "pytania z kosmosu".

Gość jasny gwint
weźcie sobie dobre prochy to staniecie na nogi jak ja :)

Gość jasny gwint
mi sie znowu wydaje ze upadki powoduja ze czlowiek jest silniejszy i jest w stanie poradzic sobie z innymi problemami. trzeba byc swiadomym tego ze w gruncie rzeczy jestesmy silni i mimo (czasem licznych) upadkow, wstaniemy i pojdziemy do przodu. strasznie Ci tego zycze nemezis!

Gość jasny gwint
podszywki moje kochane!

Dziękuję Ci :) Mam nadzieję, że w końcu znajdę siłę, by powstawać po upadkach z nową siłą w sobie i chęcią do życia :) Myślę, mój problem polega na tym, że nie potrafię skupić się na teraźniejszości, a tkwię w przeszłości i zadręczam się nią za bardzo.

Gość ciemny gwint
optymizm bo jest głupi pesymizm gorzki

Gość jasny gwint
dziś mi totalnie odbiło i nie dość że nie panuje nad emocjami to jeszcze nie mogę ugryźć klawiatury by milczała

Gość jasny gwint
nemezis masz zupełną rację:) właśnie chodzi o to żeby się skupić na TU i TERAZ niżeli na tym CO BYLO. Mam nadzieje ze znajdziesz "swoje szczescie":) ciemny gwint: "jestem optymista. zycie kimkolwiek innym, nie zdaje sie byc do czegokolwiek przedatne" Churchill. :)

Też mam taką nadzieję :) Kiedy w końcu uporam się z przeszłością, to mam nadzieję, że odnajdę swoje szczęście i spełnie swoje marzenia, bo narazie moja przeszłość mi na to nie pozwala. Tobie także życzę, byś odnalazł/a swoje szczęscie :)

Gość to forum profilowane
dla przegrańców życiowych - czego się spodziewałaś? Może jest gdzieś w necie forum dla ludzi, którzy wygrali życie i wprost ocieka optymizmem - ale nie znam linka i nawet nie szukam, bo tu jest forum dla mnie :(

Gość jasny gwint
"wygrali zycie"???? o czym mowisz? bez przesady. gdyby bylo naprawde zle to nie mialbys/ mialabys nawet dostepu do internetu a tym samym nie marnowaloby sie czasu na marudzenie.:) w sumie niczego sie tutaj nie spodziewalam. NICZEGO. :)