Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szczęściara 555532

Mam wszystko !!!!!!

Polecane posty

Gość Szczęściara 555532

Ja to mam szczęcie. Mam przystojnego, wysokiego, bogatego męża (jest informatykiem, pochodzi również z bogatej rodziny). Jest bardzo inteligentny, zna płynnie dwa języki.a wybrał taką szara mysz jak ja. Zazdrośćcie mi piękne lafiryndy licealne i kto się teraz śmieję.buhahah.

Gość heloo
Więc się ciesz ;] Jak rozumiem za 'lafiryndy licealne' uznajesz te, wystrojone sztuczne lale??

Za parę lat stwierdzi, że nie ma o czym z Tobą rozmawiać i kopnie w dupę tą szarą mysz haha

gratulacje, kazdy informatyk to zboczeniec, czym sie chwalisz mozesz tylko zaimponowc takiej glupiej jak ty jestes, on rucha cie jak suke,bo ma dosc trzepania wacka, ma ciebie Suczko szaro ; CIEKAWE ILE KOCHANEK MA CZY BEDZIE MIAL;HEE przezyj z nim 20 lat a potem wejdz na forum i sie chwal,heee glupia cippaa :-P

Gość eterfhsdfhdsfh
pokaż jego zdjęcie..pewnie wcale nie jest przystojny.,,, każdy ma inny gust.. daje sobi ręke uciąć ze mi sie nie spodoba.. mam specyficzny gust.. a co do kasy i jego super pochodzenia to..hmm cóż nie życze nikomu takiej żony jak ty...

Gość eterfhsdfhdsfh
aa i jeszcze coś z czarnobyla sie urwałaś czy co? teraz dwa języki to pikuś prawie każdy zna.. a że wysoki..hmmm nie mało facetów jest wyskich,żadna nowość.

Gość Kobietka..Kokietka
Masz Wszystko jutro Nie masz nic. takie koleje losu jak o to nie zadbasz to to stracisz jednak życzę szczęścia.

Gość Szczęściara 555532
A co wy tam możecie wiedzieć!!!!!!!!!

Gość wkurzona złotowłosa
Wybrał, bo byłaś jedyną dziewicą w okolicy. Niedługo poznasz jego kochankę, która go odstresowuje i będziecie wielką, wspaniałą rodziną.

Gość Szczęściara 555532
Nie będę się przed zazdrośnikami tłumaczyła, taki mentalność polaczków. Mam wszystko i jestem z tego dumna. Porostu śmiać mi się chce z tych cwanych panienek i blachar, a ja szukałam normalnego chłopaka, a taka Perłe znalazłam

Gość rowerka
O matko ale jaja! A mój nie jest informatykiem a zna 3 języki ,,,)

Znam wielu informatyków , i mogę Ci zagwarantować ,że za kilka lat , jak się dorobi kupy kasy to będzie ruchał co mu się nawinie ^^ . Dobranoc , miłych snów ^^

Gość ciekawi mnie jak to jest
znac plynnie dwa jezyki, zreszta cokolwiek znac plynnie to musi byc niezla frajda

Gość Szczęściara 555532
Pomimo mojego wielkiego szczęścia czasami nachodzi mnie taki dziwny nastrój,zaczynam robić dziwne rzeczy...często myślę o tej sprawie. Dlaczego ja, osoba na poziomie - która przeczytała wszystkie dzieła Cortazara oraz "Pieska przydrożnego" Miłosza, osoba która wie co to jest "idiosynkrazja" i "koagulacja", wreszcie osoba która zna nazwy stolic wszystkich państw europejskich... otóż dlaczego wieczorami zakładam na twarz wyliniałą skórę kapibary i udaję się na stację kolejową Rzeszów Staroniwa, by tam ssać lubieżnie w ustach spocone majtki pracowników torowych PKP? Zezwierzęcenie czy po prostu deliryczna i hipnotyczna przenośnia, ha? Jak myślicie?

Gość rowerka
Bo TY po prostu jesteś Szczęściara!!MASZ WSZYSTKO!!

Gość Szczęściara 555532
I co się podszywasz buraku!!!! Dzisiaj do pracy podrzucił mnie mój kochany.Uwielbiam te spojrzenia jak jadę z moim menem, ciemnym Merolem, a Wy piękne pindy zapierniczajcie tramwajami i autobusami!!! Albo jak mijamy ludzi i zaglądają kto siedzi ... Wspaniały dzień, Wam też życzę i mniej zazdrości i tego jadu....

Gość Szczęściara 555532
Nie jestem mitomanką, jestem tylko szczęśliwą kobieta ale mam i miałam też swoje problemy jak każdy....Dzieciństwa nie miałam szczęśliwego, dopiero teraz oddycham pełną piersią. Dziękuję Ci Misiu, za to że mnie kochasz...i dajesz mi to czego nie miałam

Gość sdfsdf
przestan cpac

Gość Mała Miiiiii 098
I gdzie tu jest sprawiedliwość, jestem ładną i atrakcyjną dziewczyną a mam męża gbura i egoistę, pozbawionego ambicji. Nie umiem jednak skończyć tego związku bo mieszkam na wsi a tam rozwód to najstraszliwsza rzecz i wina tylko i wyłącznie kobiety.