Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdewdewldew

mój facet właśnie przyznał się do zdrady

Polecane posty

Gość jdewdewldew

powiedzial ,że dzisiaj nie bd miał czasu ze mną rozmawiac... w końcu wybuchlam i napisalam dlaczego nie ma dla mnie czasu. odp tylko ,,przepraszam ". to ja napisalam ,że pewnie mnie zdradza teraz. on napisał ,,pewnie tak" i nie odb tel... jestem zalamana...

Gość info o interakcjach potrzebuje
Raczej cię nie zdradził, z przekory tak pisze. Chyba, że jest między wami źle.

Gość jdewdewldew
jest miedzy nami zle szczegolnie w łożku ostatnio jest fatalnie

Gość jdewdewldew
up

Gość
to nie znaczy ze cie zdradzil tylko ze irytuje go twoje ciagle pytanie nie ma czasu to nie ma czasu, moze ma b wazne sprawy a biadoleniem niczego nie zmienisz

a mi to wyglada tak : cały czas podejrzewasz go ze cie zdradza i on jest juz tym zmeczony

Gość jdewdewldew
wieczorem nie ma czasu? ciekawe dlaczego...

Gość jdewdewldew
nie , to zwykle on mi zarzucał zdradę. od niedawna ja mu zaczęłam bo nie odbiera tel często i wogóle... kiedyś zawsze odbieral i sie odzywał

Gość ijnoj
moj tez tak mi odpowiadal, ja ciegle o cos go podejrzewalam, i ciagle bylo, zel a gdy przestalam , to jest dobrze. Weic nie zamartwiaj sie , uwazam, ze napisal tak specjalnie , na odczepnego. Czy czesto mowisz mu cos w stylu, pewnie mnie zdradziles ? albo jakies podtekty ? martwisz sie ciegle gdzie ejst, z kim jest, co robi ? meczy go ten brak zaufania, i dlatego jak tego nie zmienisz to nie ebdzie dobrze . Jak juz tak bardzo chcesz np. wiedziec co robi wieczorem, to wystarczy godnie i z usmiechem przyjac ok, kochanie , albo samej wyjsc do ludzi, a najwyzej zadzwonic do niego poznym wieczorem, sptrac jak mija wieczor, co porabia, cpo Ty robisz, i ze tak dzwonisz bo sobie o nim przypomnialas:)

Gość
bylam w zwiazku kiedy facet ciagle mnie podejrzewal, musialam sie nawet z glupiego wyjazdu na studia czy wypadu do kina z paczka z roku tlumaczyc ... w koncu mialam ochote to zrobic zeby nie obrywac za darmo...

Gość jak mnie denerwuje....
buhaha dobre...ale tez sie przyznal do zdrady...zdenerwowalas go i dlatego tak opisal...zreszta sie nie dziwie

buhaha ale sie usmialam durna jestes wiesz...piszesz ze wlasnie rpzyznal sie do zdrady..ile Ty masz lat? 13? bo tak soie zachowujesz...oin ci pisze rpzepraszam itp a Ty durna ze pewnie cie zdradza...nic dziwnego ze tak ci odpisal bo pewnie go zdenerwowalas na jego miejscu zrobilabym tak samo. A temat zupelnie inaczej powinien brzmiec

Gość jdewdewldew
ale on tez mnie ciagle podejrzewa o zdrade .. teraz jeszcze ja zaczelam i jest super :(

Gość jdewdewldew
moze to o niego mi sie udzielilo...

to zrobcie cos z tym bo inaczej zwiazek prdzej czy pozniej sie rozpadnie