Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

ludzie się mnie boją

Polecane posty

myślą że jestem wariatem i któregoś dnia wystrzelam wszystkich:O

Gość wwwwwwaaaaaaaaa
A mają rację?

popieram inicjatywę wystrzelania wszystkich [nie pierdziel tylko działaj] :classic_cool:

słyszałem kilka plotek tej treści w swoim życiu:O jestem wariatem trudno z tym sie już pogodziłem ale na pewno nikogo poza własna osoba nie zabije :O

Gość info o interakcjach potrzebuje
lolxd chodź cię przytulę :D

oj przestań skoro jesteś świadomy swojego wariactwa to chyba nie tak źle :) a z kota to sie robi kisiel i ciastka

jestem świadomym wariatem zawsze jakieś pocieszenie:) BNB zawsze nosze ze sobą nóż (motylka) tak sie do niego przyzwyczaiłem że nawet nie pamiętam że mam go w kieszeni, nigdy nie wiadomo do czego sie przyda, ale z włosami i bluza to nie trafiłeś

dlaczego uwazasz sie za wariata? co takiego robisz? Mintaja - tak tez myslalem

wydaje mi sie, że autor przesadza i nad interpretuje komentarze, zachowanie innych ludzi względem ludzi Szejek- cieszę się

Gość ollllllllka
Po moich ostatnich moich jazdach inni tez pewnie podobnie o mnie myślą,tzn sasiedzi:) Chruję na nerwice lękową:) ostatnio śnilo mi sie ze ktoś do mnie mowi obudzilam sie z panika że wpadam w schizofrenie:) Przepłakalam pół nocy,sąsiedzi sie pewnie nasłuchali:) Po diagnozie u psychiztry,jestem zdrowa:) tzn zakładajac ze nerwica nie jest totalnym odpałem:) Swoją drogą nikt normalny nie analizuje wlasnych snów:) tylko ja i moja nerwica:)

nic nie przesadzam ludzie tak mnie postrzegają jak wariata i niedorozwoja, zachowuje sie biernie i idiotycznie jak bym wyszedł z lasu i nie wiedział co zrobić w pewnych sytuacjach, bo nie wiem co zrobić :O. Rozmowa z drugą osobą nie sprawia mi przyjemności, nie mam takiej potrzeby mógłbym być sam do końca

Gość ollllllllka
fobia społeczna?

cały czas coś próbuje z tym zrobić ale widocznie taki juz jestem:O mogę sie jedynie z tym pogodzić chyba:( podejrzewam u siebie różne fobie i choroby psychiczne:O

Gość info o interakcjach potrzebuje
matkko, na kafe to sami tacy, dziwacy :O ja już się przyzwyczaiłam do spojrzeń, do komentarzy niby w żartach, a jednak...