Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skromniusia

Potrzebuje fotografa

Polecane posty

W maju wychodzę za mąż i potrzebuje fotografa na tę uroczystość który będzie robił zdjęcia i da mi płytę z nimi żeby sobie samemu wywołać... Jestem prawie, że z Wawy...

Gość info o interakcjach potrzebuje
15 minut, chyba teleporterem :O

Gość gsdfgsdf
to ma być fotograf na noc poślubną czy co? inaczej byś sobie poszukała w gazecie z ogłoszeniami albo na portalu informacyjnym swojego miasta.

wawa kończy się na Falenicy z mojej strony więc nawet pociągiem jest 15 minut bo nie mówię że od centrum...

szukałam tylko żaden ćwok płyty nie chce dać tylko zdjęcia i album i taką sobie cenę krzyczą ze daj spokój...

No masz racje za dwie trzy godziny pracy bo chodzi mi o zdjęcia w plenerze płacić 2000 to mnie mnie stać... Tu tylko chodzi o interes i kasę jak cały ślub i wesele jest okazja to się na ludziach zarabia... Ciekawe kto zarabia 700 zl. za godzinę pracy strzelając zdjęcia??? Bardzo ciężkie zajęcie naprawdę... Po co się zostaję fotografem skoro to taka ciężka praca??? Górnik zapier... anie fotograf...

Gość hahahahaha no nie mogęeee
ale z ciebie idiotka :o skoro strzelanie fotek to dla ciebie żadne męczące ani poważne zajęcie, to sama sobie strzel te fotki albo poproś mamę czy ciocię :o co sprzętu nie macie? to kupcie sobie, przecież jest taki tani :o umiejętności nie macie? to uczcie się,przecież to tylko parenaście lat edukacji :O a może talentu brakuje? no jak to,przecież każdy go ma :o

och och och aparat każdy ma i może nie obrażaj mnie!!! Zresztą po co się wypowiadasz skoro nie udzielasz mi pomocy??

Gość majkę weż