Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tylko 15 lat

CZy to dobry wiek na seks z stalym partnerem

Polecane posty

Gość mam tylko 15 lat

moj chlopak ma 18 i wciaz bardziej nalega na to, zebysmy rozpoczeli stosunki. Tzn polega to na tym, ze mowi mi, ze go podniecam, probuje mnie pomcac w miejscach intymnych , choc wczesniej nie robil tego :o jestesmy razem prawie rok, a znamy sie dluzej. zawsze bylo milo, nie klocimy sie, i mi na nim zalezy na jego potrzebach tez. zastanawiam sie, czy powinnam sprostac jego potrzebom> tylko chcialabym sie dobrze zabezpieczyc ? najlepiej isc do ginekologa i czy mozna w tym wieku juz brac tabletki, czy mozna isc do ginekologa bez mamy ??

Gość zdecydowanie nie

Gość mam tylko 15 lat
dlaczego ? szczerze mowiac to jest on bardzo porzadnym chlopakiem , i mi na nim zalezy. wczesniej nie namawial mnie, teraz tez niby nie, ale mi to daje do zrozumienia, ze chcialby juz cos wiecej ... Chcialabym sprostac jego potrzebom, bo w koncu juz jestesmy razem rok i on ma wlasne potrzeby, nie chce zeby mnie zostawil ! boje sie o to, bo w koncu kazdy chlopak ma przeciez takie potrzeby. chce sie jednak dobrze przygotowac, czyli wizyta u ginekologa, tylko interesuje mnie czy moge isc bez mamy ? czy lekarz przepisze mi tabletki ? i po drugie nie wiem, czy bede umiala sie dobrze zachowac w lozku :( jak narazie to tylko sie calowalismy i przytulalismy, a ostatnio ON nawet chcial, zebym wlozyla mu reke do spodni, narazie nie chcialam tego zrobic i uszanowal to... ale on coraz czesniej mowi, ze jestesmy juz rok razem , ze mu zalezy na mnie i ze powinnismy poglebic nasza wiez ... Nie wiem, czy to dobry wiek ale zalezy mi na nim . Prosze doradźcie.

Gość mam tylko 15 lat
czy przede wsyztskim moge isc do lekarza sama tzn bez mamy prosic go o te tabletki, to dla mnie wazne bo nie uznaje gumki, bo slyszalam ze one pekaja a bardzo nie chce zajsc w ciaze !1 Z gory dziekuje za odp. Dobranoc, jutro tu zajrze.

Cokolwiek Ci ktoś powie ty i tak zrobisz swoje . Wszyscy dobrze wiemy ,że i tak pójdziesz z nim do tego łóżka . Zastanów sie tylko 100 razy i spytaj siebie w duchu czy na pewno ufasz mu w 100% Uwierz mi ,że rok razem i to w twoim wieku to wcale nie jest tak długo i wcale nie znaczy ,że znasz go świetnie. A pytalaś się go co by zrobił na wypadek ewentualnej ciąży? Przed stosunkiem wybierz się do ginekologa możesz iść bez mamy a lekarza obowiązuje tajemnica lekarska. Dobrze by było ,żebyście mieli też prezerwatywy. Pierwszy raz nie koniecznie będzie przyjemny no i ja życzę Ci miłości a nie tylko zaspokajania potrzeb chłopaka. A i uwierz mi ,że im dłużej będziesz z tym zwlekać tym bardziej facet będzie Cię szanował.

mam tylko 15 lat to ,że gumki pękają zdarza się rzadko i w gumkach gorszej jakości. Jeśli zakupisz np Durexy nie będziesz się mieć o co martwić. No i żeby nie przyszedł wam do głowy pomysł założyć np dwie gumki na raz :D A po hormonach jakie są w tabletkach mogą zajść zmiany w twoim organizmie np możesz przytyć albo całkowite popsucie stanu cery. Mowa oczywiście o zle dobranych tabletkach ale to się często zdarza i na tabletki jesteś za młoda mi się wydaje idz do ginekologa może Ci poradzi inna metodę :) możesz oprócz gumek kupić żel anty plemnikowy też:)

Gość hgggggggggggg
chcesz sie z nim kochac, bo: boisz sie, ze cie zostawi chcesz sprostac jego potrzebom a gdzie tu twoje potrzeby? znasz je? nie znasz swojego ciala, nie odczuwasz potrzeby uprawiania seksu, bardziej sie boisz niz jestes w stanie z tego czerpac radosc masz obawy, wskazujace na to, ze jeszcze nie dojrzalas do tej decyzji nie ufasz mu na tyle by czuc sie z nim swobodnie w łóżku wstydzisz sie nawet banalnych sytuacji, ktore dla ludzi uprawiajacych seks sa naturalne nie rozumiesz, ze miedzy pocalunkiem/przytulaniem, a seksem jest jeszcze spektrum roznych mozliwosci, które ucza kochajacych sie ludzi poznac siebie i swoja seksualnosc wybacz, ale samo włożenie penisa do pochwy bez odpowiedniego podejścia nie da ci przyjemnosci nie jestes na to gotowa czujesz zażenowanie gdy chce cie dotknac w miejscach intymnych wstydzisz sie jego penisa nie jestes gotowa na ewentualne macieżyństwo do seksu trzeba dojrzeć, trzeba tego chciec i czuć, ze sie tego własnie pragnie twoj facet tez jest niepowazny, mysli ze od przytulania od razu przejdzie na gleboka wode jesli chcesz sie z nim kochać, daj mu najpierw poznac twoje cialo, twoje reakcje, zacznijcie od pieszczot, niech one beda kolejnym kroku po calowaniu i przytulaniu oswoj sie tez z jego ciałem, a z czasem jak wasz zwiazek i wy bedziecie dojrzewac, pomyslisz o tym czy podejmowac tak odpowiedzialna decyzje. masz tylko 15 lat i jeszcze wszystko przed Tobą rozumiem, ze nie ma duzego doswiadcznia, bo nie wie, ze

Gość patinkton
Ja bym na twoim miejscu z tym zaczekała.