Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcfvgbnkjnhb

Koleżanka- papuga. Jak Jej powiedzieć, że już dosyć?

Polecane posty

Gość dcfvgbnkjnhb

Oszaleje. Ona wszystko po mnie ściąga. Ubrania, fryzura i inne rzeczy. To jeszcze zniosę, ale : Przegięcie 1) Miała kotkę rok przede mną. Kilka dni temi znalazłam na ulicy małą koteczkę, zabrałam ją do weterynarza i do domku. Nazwałam ją Muszka. Kotka koleżanki zawsze miała na imię Koteczka, ale dziś wieczorem wyszłam na dwór ze swoją i słyszałam jak papuga woła swoją kotkę "Muszka, Muszka" . No to ja podchodzę i pytam czy to już nie jest Koteczka a ona taka zmieszana, że nie bo dzisiaj złapała muchę i już jest Muszka :o Przegięcie 2) Dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Papuga zadzwonila do mnie żebym wyszła na dwór zapalić a ja na to, że nie mogę, bo wreszcie się udało a kilka dni później ta pisze do mnie, że strasznie jej słabo, odrzuca ją od papierosów i nie wie co robić :o Oczywiście okazało się że nie jest w ciąży :o Przegięcie 3) Buduję z mężem dom. 3 dni temu papuga mówi do mnie, że tą komórkę co ma koło domu przerobi na dom i że tam sa takie możliwości, że mi oczy wyjdą... Pomijam fakt, że koleżanka zarabia około 700 zł miesięcznie i watpię, że cokolwiek zrobi. Po co to robi ? Po co chce zwrócić na siebie uwagę ? Mam dosyć :(

masz dwie możliwości albo jej docinaj albo olewaj prędzej czy później odczepi się od ciebie

Gość dcfvgbnkjnhb
Pech chciał, że mieszka jakieś 20 metrów ode mnie. Chcąc nie chcąc widzę ją codziennie. Ona mieszka z rodzicami i właściwie codziennie po klka godzin siedzi mi na głowie, obserwuje, grzebie w kompie ... Nie mam dwagi jej powiedzieć, że naprawdę mam dosyć.

Gość meluzyna ***
psychiczna jest. konsekwentnie nie miej czasu, nie wpuszczaj do domu, odpowiadaj zdawkowo, badz wciaz w biegu, wciaz zajeta. Rozumiesz, "teraz nie moge, mam wazny telefon", "teraz nie moge, jestem umowiona", "teraz nie moge, bo..." po jakims czasie zalapie i sie zniecheci.

Moim zdaniem Twoja koleżanka ma wielki kompleks niższości. A Ciebie chyba po prostu zaczęła traktować jak idolkę. Co z tym zrobić ? Chyba faktycznie olać to co robi.

Gość kjkhghgfhfgfgf
fajnie,ciesz sie ze jestes jej idolka