Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość półnapół

Przez własną głupotę...

Polecane posty

pólnapoł- normalnie bym cie zjebała, ale kurcze- każdy popełnia błędy wieksze lub mniejsze, a twój popełnia pewno co 3 osoba która ci teraz daje rady. ja mam dopiero 20 lat i nie moge powiedzieć że nie zdradze- bo skąd mam to wiedzieć. w moim wieku nie wie sie nic. teraz gratuluję dobrej decyzji i z całego serca życzę Ci pięknego, zdrowego dzieciaka- nieważne z czyjego plemnika ;) i obyś Ty była zdrowa i byś mogła zapewnić dziecku dobre życie. ps. pomyśl jeszcze co zrobisz jak partner dowie sie że urodziłaś dziecko, oczywiście pomysli że to jego i np. zechce je wychowywać (bo piszesz że bardzo pragnął dziecka)- dla małego/ej lepiej jak ma dwójke rodziców- nawet jedno "dochodzące" ale zawsze jakieś. pozdrawiam ;) 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Moje szczęście ze mną od 22 października 2009r :) 😘 Oleńka 😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Moje szczęście ze mną od 22 października 2009r :) 😘 Oleńka 😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Moje szczęście ze mną od 22 października 2009r :) 😘 Oleńka 😘 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Gość angfr56
Nie przejmujsię wypowiedziami innych. Nie ma ideałów, każdy popełnia błędy tylko nie umie się do nich przyznać. Żeby zajść w ciążę przez stosunek przerywany trzeba naprawdę cudu, a wręcz nie ma takiej opcji. Więc się nie martw to dzieciątko jest na pewno twojego partnera więc powiedz mu o tym i nie myśl już o zdradzie, było minęło życie toczy sie dalej i często nie warto oglądać się za siebie.To co się wydażylo niech pozostanie Twoją słodką tajemnicą. Takie rozwiązanie jest najlepsze bo nawet nie warto o tym mówić najlepszemu przyjacielowi bo kiedyś może Cię zawieść przekonałam sie o tym na własnej skorze. Pozdrawiam i daj znać jak przyjął to Twój partner, pewnie oszaleje ze szczęścia:-)

najbardziej współczuję żonie lub partnerce tego kolegi, który ma roczne dziecko. Facet robi skok w bok i nawet nie myśli o konsekwencjach :o :o :o

no...... temat dobrze zaczety... ale coz to plakac nad rozlanym mlekiem..... jako 1wsze to wykasuj z kompa historie odwiedzanych stron itd itp.. bo jak maz podpatrzy ze czytalas o testach na ojcostwo to dopiero bedzie jazda...... w sumie dziwie sie jak po 3latach staran ci sie zachcialo seksu z innym...no ale.. nie jestem nikim by to oceniac.... ciesz sie ciaza i tyle!!

Gość ze wsytdu?
Elita, jak znalazłaś ten temat z marca ubiegłego roku? Podejrzewasz, że autorka jest jeszcze w ciąży? Hmm, no to powinna to opisać, ciekawy byłby to przypadek. A może to twoja bajeczka, którą chciałaś przypomnieć?

Gość czytająca to forum
Kiepska bajeczka...