Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mójprobleac

ustawianie stóp do środka

Polecane posty

Gość mójprobleac

problem polega na tym że gdy stoje, to jakoś bezwiednie ustawiam stopy do środka, i mi to nie przeszkadza ale cały czas słysze na ten temat komentarze, że jak pokraczni, krzywo stoje, czy mam coś ze stopami itp. a ja jestem zdrowa i wszysto jest ok, tylko nie wiem czemu, tak się jakoś mi stopy ustawiają, a jak jestem w butach na obcasie to już w ogóle mi idą do środka, w adidasach, balerinach też, na bosaka jak stoje też ustawiam je do środka, nie moge myśleć o stopach cały czas, czemu to tak śmieszy ludzi?? dla mnie stanie z 'wypostowanymi' stopami wydaje się dziwne i nie żeby je tak trzymać muszę się pilnować, dodam że mam zupełnie zdrowe nogi, i normalnie chodzę i w ogóle tylko to stanie, i od razu czuję na sobie wzrok gapiów,...... ma ktoś tak jeszcze?? czy tylko ja jestem taka 'nienormalna'??? to smutne bo nie znam nikogo co tak ustwia stopy a ja przecież nie robię tego celowo, inaczej nie potrafię :(

Ja jak byłam mała, to miałam z tym problem, moja mama wiecznie mi na to uwagę zwracała i się oduczyłam:) Ale jak chodzę bardzo szybko, jak się gdzieś bardzo spieszę, to zauważyłam że lewa stopa mi ucieka do środka..ale to chyba po prostu zmęczenie:) http://www.youtube.com/watch?v=xfxlzq2Nfno&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=xfxlzq2Nfno&feature=related

Gość mójprobleac
no ty się oduczyła, a ja nie potrafię i jestem na to chyba za stara, te komentarze są pzykre i męczące, ale nawet jak się bardzo pilnuje to prędzej czy później i tak postawie stopy do środka i tak robię, a ludzie jak sie śmieli tak będą się śmiać :(

wiesz co to powiedz ze jak si,ę cos nie podoba to niech spier...za przeproszeniem, to Twoje stopy a nie ich

Gość mójprobleac
no chyba tak trzeba, tylko nie awsze będę mogła sobie na to pozwolić, poza tym jak ustawię stopy prosto to wydaje mi się jakbym za chwilę miała się wywalić, niby trzymam równowagę ale jednkak do środka to 100% komfort i bezpieczeństwo(dla mnie), też masz takie odczucia??? z tas stopą co ustawiasz do środka??