Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffyftr

czy to jest karalne?jakbym tak szpiegował byłą dziewczyne

Polecane posty

Gość gffyftr

chodzi o ten telefon podsłuch podobno majac go otrzymuje duplikaty smsow jej wychodzacychi przychodzacych oraz słysze jej rozmowy.Za to cos grozi jakby sie zorientowała? http://pluskwy.x.wp.pl/

Gość Luczinda
oglądasz detektywów? :) oni też bez zgody zupełnie obcych ludzi zakładają im podsłuchy. jednak gdybym ja osobiście dowiedziała sie, że w moim telefonie jest coś takiego, to niezwłocznie złożyła bym pozew do sądu o naruszanie mojej prywatności i jeszcze coś bym wymyśliła... chociaż wcale nie korzystam dużo z telefonu i nie mam w nim takich spraw - już bardziej w internecie flirtuje itd. wiec, wg mnei Twój pomysł nie jest zbyt dobry.

Gość daj z nia se spokoj
nie to nie jest karalne

to jest przede wszystkim bardzo proste do pozyskania;-)) tylko nie daje sie dostepu do tego takim obsesyjnym osobnikom jak TY;-)) a poza tym chcesz szpiegowac byla po co ? kreci Cie podsluchiwanie jej rozmow z nowymi mezczyznami? bedziesz siedziec i dyszec gdy ona bedzie flirtowac??;-)))

Gość Kto tak robi
Jak zauważyłeś to "była" dziewczyna, takie głupoty jak śledzenie, podsłuchiwanie itp. robi się aktualnym partnerom by wykryć ewentualną zdradę. O niej jak najszybciej zapomnij.