Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukajacaxxx1

zerwać czy nie poradzcie plis

Polecane posty

Gość szukajacaxxx1

jestem z chłopakiem od miesiaca i on mnie kocha a ja jeszcze jego nie.problem w tym ze nie mam o czym z nim za bardzo gadac i nieweim co robic czy poczekac troche czy zakonczyc to jak mi radzicie?

Gość o,mg
:D :D

Gość szukajacaxxx1
no wiem moze troche zle sformuwoalam ale napiszcie jak uwazacie jak jakies pytania to piszcie

Gość lucylou
Po miesiącu cię kocha?! Do nauki dzieciaki!!!!

Gość szukajacaxxx1
ale znamy sie dluzej niz miesiac a to chyba roznica prawda?a tak wogole to nie jest odpowiedz na pytanie ...chyba Wy powinniscie sie do nauki wziasc skoro nie potraficie odpowiadac na pytania heh..

jest zauroczony ...pogadaj szczerze powiedz ze nie chcesz byc w zwiazku z kims tylko badz niezalezna ...

Gość ja powiem tak .....
wiesz trudno coś radzić być może się rozkręcicie i nie będzie problemu z nawiązaniem rozmowy ale skoro od początku związku nie ma u Ciebie tej fascynacji zauroczenia które powinno się pojawić to raczej kiepsko się to zapowiada

Gość lucylou
to ile wy macie lat???

Gość lucylou
a do nauki nie muszę się brać, bo właśnie siedzę i wkuwam na kolos z prawa handlowego

Gość JJAMAJA
Jak go nie kochasz,nie masz z nim o czym gadać,odejdz.Po co to ciągnąć,taka zapchaj dziura?a jak poznasz kogoś kogo pokochasz tamtemu będzie przykro,bo dajesz mu nadzieje.Sądząc z tego co napisałaś,możesz go nie pokoch.A jeżeli chodziło ci o brak 'tematu'tylko,to mnie przeszło to z wiekiem,kwestia wprawy.Może oglądajcie filmy,grajcie itp.przejdzie samo

Gość szukajacaxxx1
na samym poczatku bardzo mi sie podobal bo taki czuly jest dla niego liczy sie charakter i takie tam ale teraz coraz mniej mi sie podoba bo jak juz wspomnialam na poczatku ze malo ze soba gadamy to boje sie ze mozemy sie zanudzic pozniej

Gość JJAMAJA
Jak go nie kochasz,nie masz z nim o czym gadać,odejdz.Po co to ciągnąć,taka zapchaj dziura?a jak poznasz kogoś kogo pokochasz tamtemu będzie przykro,bo dajesz mu nadzieje.Sądząc z tego co napisałaś,możesz go nie pokoch.A jeżeli chodziło ci o brak 'tematu'tylko,to mnie przeszło to z wiekiem,kwestia wprawy.Może oglądajcie filmy,grajcie itp.przejdzie samo

Gość szukajacaxxx1
lycylou skoro sie uczysz to po co siedzisz na necie i piszesz to co nie potrzebne?ja jak sie ucze to w spokoju niewiem jak tak mozna sie uczyc heh... ale wrocmy do tematu

Gość JJAMAJA
Sorry za powtórkę.Może o tym właśnie z nim pogadaj?W związku musi być uczucie,porozumienie intelektualne/rozmowa/również.A jak u ciebie ni tego ,ni tego to raczej bez sensu...

Gość szukajacaxxx1
wlasnie mowilam mu o tym a on powiedzial ze sie mnie wstydzi to niewiem moze poczekac jak minie a jak nic sie nie zniemi to moze to zakopnczyc

Gość szukajacaxxx1
?

skoro po miesiacu wyznal Ci milosc, to chyba nie jest taki niesmialy za jakiego go masz.... :o ;) 🖐️

Nie padła odpowiedź na pytanie ile macie lat, ale pewnie z 14-15 wnioskując po 'jakości' problemów ;) Dziewczynko, chłopaków będziesz jeszcze miała stu, na razie ciesz się wolnością i zbieraj doświadczenia, jak nie ma o czym rozmawiać to się ucieka jak najdalej

Gość szukajacaxxx1
no to juz niewiem czemu nie mamy o czym gadac...:(

Gość szukajacaxxx1
mamy wiecej lat ale mi zalezy na nim i nie chce go zranic dlatego pisze a kazdy ma jakis problem czy duzy czy maly

Gość o,mg
moze jestescie zbyt malo inteligentni, dlatego Wam brakuje tematow do rozmow? :O

Gość szukajacaxxx1
moim zdaniem to jezeli ludzie nie maja o czym ze soba rozmawiac to ze nie pasuja do siebie a nieze malo inteligentni czy cos w zwiazku powinno byc takie uzupelnianie siebie aby byla taka rownowaga

Gość szukajacaxxx1
wiec moze nie pasujemy...?

Gość szukajacaxxx1
no juz niewiem no:(