Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghdrthrttr

Proszę o pomoc w wyborze zabawki dla 4letniego dziecka

Polecane posty

Gość ghdrthrttr

WItam Suzkam zabawki dla 4-letniego dziecka - dziewczynki. Rodzice powiedzieli że wszystko sprawi radość i będą zadowoleni. Nie mam dziecka wtym wieku i nie mam pojęcia czym ono się może interesować, tym bardziej że dziś mamy szeroki asortyment zabawek... Prosiłabym o jakieś propozycje, naklepiej z linkami do tych zabawek. Dziękuje

o boszzz, ludzie co wy zrobilibyscie w czasach kiedy nie bylo komputerow, internetu i forum internetowych? :P jak nie masz kompletnie zadnego pomyslu, idz do sklepu z zabawkami i pani ekspedientka na pewno cos doradzi. A tak szczerze mowiac, co to za problem? a co sama chcialas dostac w tym wieku? Jakies lale, Baby born itp. cuda, nie wiem co tam teraz powymyslali, moze cos do ubrania, sukienka czy cos, ale musisz znac rozmiar, moze jakas gra, planszowa, albo na komputer (chociaz wiek chyba nie ten, poza tym ja akurat nie bardzo jestem za tym :P). duzo zalezy tez od kwestii jak bliska jest to wam osoba - chrześniaczka, bratanica, czy corka znajomych? A przede wszystkim od tego ile zamierzacie wydac pieniedzy na ten prezent. Jesli rodzice powiedzieli ze ucieszy sie z wszystkiego to nie ma co szalec :) Boze, jeszcze ta prosba o linki do zabawek - ja takie zakupy robilam na poczekaniu, szlam do sklepu co bylo fajnego to bralam i tyle ;) to nie samochod zeby planowac taki zakup przez pol roku :P

Gość ghdrthrttr
Jak ja miałam 4 lata to obiektem pożądania była czekolada a nie zabawki więc raczej mój gust tu się nie zda. jak nie chcesz pomóc, to się nie wypowiadaj, proste jak but.. Pisząc linki miałam na myśli sklepy internetowe bo te za ich pośrednictwem chce kupić zabawkę. Przeglądnęłam wiele ofert sklepów i nie znalazłam nic co by przykuło moją uwagę więc proszę dośiwadczonych mam o pomoc...

Gość ghdrthrttr
Myslę że tak gdzieś do 500 zł.

zapytaj dziewczynki bo pewnie ona będzie już wiedziała co chce dostać. Moja 3 letnia córcia nie bawi się wcale lalkami, a jej koleżanki uwielbiają lalki- dzidziusie. Tak więc ciężko utrafić w gust dziecka. A ma rowerek? Bo jeśli nie to za taką cenę można kupić śliczny rowerek np hello kitty http://www.allegro.pl/item955459351_oryginalny_rowerek_hello_kitty_12_szok_od_ramiz.html albo hulajnogę z całym zestawem ochraniaczy itd? http://www.allegro.pl/item963373355_duza_hulajnoga_z_hamulcem_hello_kitty_jokomisiada.html

Gość Hemika
A nie myślałaś o jakimś zestawie do malowania? Teraz są takie fajne zestawy do malowania piaskiem. Można je zamówić na allegro albo bezpośrednio na stronie fikolo.pl