Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbhgvjkgf,hmzsdgi

Jak przeczytać tekst po francusku

Polecane posty

Gość cbhgvjkgf,hmzsdgi

Jak przeczytać ten tekst po francusku słowo po słowie Ma chambre n'est pas trs grande. Les murs sont bleu ciel. En entrant droite, une grande armoire noire est adosse au mur. Prs de la porte, il y a une tablette et une chaise. Du cot oppos, sur la gauche, se trouve mon bureau sur lequel est install un ordinateur. Un grand lit occupe l'angle restant. Le tlviseur est pos sur un petite table basse situe sous la fentre. Un grand tapis color recouvre le plancher. La fentre est orne de ravissants rideaux blancs. Des petites tagres de couleur bleu sont fixes au mur. Ma chambre me plait beaucoup!

Gość camacamillion
ma sząbr ne pa (trs-co to?) grąd. Le mir są ble siel

Gość camacamillion
Ą ątrą ( albo samo Ątrą..nie jestem pewna) drłat, in grąd armłar nuar e ados ( albo edos.. kurcze nie pamietam kiedy sie łączy) o mir. Prs de la port, ilja in tablet e in szez

Gość KamilaN.22
Po francusku się nie czyta Po francusku się ssie

murs, mur - to nie czyta się mjur? En entrant - przeczytałabym chyba z łączeniem: ą nątrą tak samo est adosse - e tados? ;O

Gość camacamillion
wiesz co? nie umiem francuskiego, ale piszę jak mi się wydaje. Możesz nie korzystać z mojej pomocy:) Aha i jak jest "e" z kreseczka na górze to chyba sie wtedy e czyta na koncu wyrazu... Di kot opoz, sir la gasz, setruw mą buro sir lekel e instal ę ordinater. Ęgrąd lit okip langl restą.

ja też perfekcyjnie nie umiem, ale mogę trochę pomóc. Ale 100% dobrze to pewnie nie będzie Dy kot opoz, sur la gosz, se truw mą bjuro sur lekel e tąstol ę nordinater. Ę grąd lit okup lągl restą. Ly TV e pos sur ę ptit tabl baz sit su la fnetr. Ę grąd tapi kolor rekuwr ly pląsze. La fnetr e torn dy rawisą rido bląk. De ptit tagre dy kuler ble są fise o mjur. Ma sząbr me ple bokup!