Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffdsfsfs

Bolesna wizyta u ginekologa

Polecane posty

Gość ffdsfsfs

Mam za soba pierwsze badanie ginekologiczne. Zraziłam się choć babka była bardzo delikatna. Strasznie mnie piekło i bolało kiedy sprawdzała szyjke macicy. Mama mnie pocieszałamówiąc, że następnym razem bedzie już lepiej. Ja uważam, że gorzej bo skoro teraz mnie bolało to nastepnym razem zepne sie jeszcze bardziej. Czy to możliwe by ten ból był przez spiecie? Wyniki cytologii jutro.

Gość ffdsfsfs
:(

Skonczyłam AM I nam zawsze lekarze powtarzali , ze badanie ginekologiczne nie ma prawa bolec!! cytuje ich słowa: " jeśli badanie ginekologiczne boli to wykonuje je papudrok" :)

Gość nigdy to nie jest
przyjemne i trochę boli jak pobiera do cytologii, ale nie powinno boleć przesadnie... Spięcie też pewnie nie pomogło...

A przepraszam teraz doczytałam,że miałas robione badanie cytologiczne a w związku z tym nie wiem co się czuje bo nigdy nie miałam tego badania. Normalna wizyta nie boli to tyle z mojej strony:)

paru lekarzy juz w zyciu zaliczylam... i prawda jest taka, ze sa tacy deikatni i tacy co wloza cala lape i dra sie zeby sie nie spinac... zmien lekarza :) a wszystko bedzie dobrze :P

Gość upssss
przecież cytologia nie boli! co wy wymyślacie?

Gość ffdsfsfs
moja mama powiedziala że to najdelikatniejsza lekarka jaka zna ;/ załamka!

Gość ffdsfsfs
no boje sie że to mógł byc objaw czegoś, skoro tak piekło, ja nie mam w tym doswiadczenia, naprawde nie jestem nazbyt delikatna ale tak mnie bolało że jej na fotelu uciekałam do tyłu może mi cos dolegac?