Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rreeggeenneerraaccjjaa

Nie będę mieć chyba świadectwa z paskiem i rodzice będą źli

Polecane posty

Myślą że mają taką idelaną córeczkę, która bardzo dobrze się uczy, ale nie dam rady miec w tym roku paska (jestem w 2 liceum). Co mam zrobić żeby nie mieli krzywych min pod koniec roku? :(

Gość ucieknij z domu
jak wrocisz beda zachwyceni tym ze w ogole jestes

przykro mi to mowic ale masz troche durnych rodzicow. Wytlumacz im ze liceum to nie gimnazjum i ze nie zawsze musisz miec swiadectwo z paskiem bo jestes tylko czlowiekiem a nie robotem.

Porozmawiaj z nimi, przecież w liceum wcale nie jest tak łatwo mieć bardzo dobrych ocen, to nie jest gimnazjum, gdzie można było się obijać i miało się dobre oceny. A oni mieli czerwony pasek na świadectwie w liceum ? Bo ja sądzę, że nie.

No nie mieli, ale ja całe życie miałam i teraz liczą że też będę miała...

Gość opu4
Ja chodzę do klasy 4.W pierszym pół roczu wychodziło mi świadectwo z paskiem .A teraz nie .średnia miałam 6 a teraz równe 4

Gość gość
Porozmawiaj z rodzicami o tym, że w liceum jest ciężko i, że nie będziesz mieć paska. Nie każdy będzie miał cały czas pasek. Wytłumacz im, że ludzie którzy mają same czerwono-białe paski nic z tego nie będą mieć. Znam takich ludzi, którzy świetnie się uczyli, a pracują w sklepie spożywczym jako sprzątaczka.

Gość gość
A po co ten pasek? Ja nie mialem nigdy ale dzis pamietam 10 razy wiecej z liceum niz kazdy kogo znam kto mial.

Gość gość
Ja w 2 klasie lo tez nie miala. I tez sie balam co rodzice powiedza ale pozniej to olalam co kto sobie mysli. Jakbym miala sie przejmowac to juz bym zalamania nerwowego dawno dostala. Jakos bez tego paska w 2 klasie wyszlam na ludzi. Jestem na dobrych studiach technicznych. Co prawda moj ojciec nadal mysli ze mam dobre oceny a ja jade na 3 :D i ogolnie juz sie nie przejmuje opinia rodzicow bo oni nie wiedza jak ty ciezko jest wiec niech spadaja.