Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracowitaaaaaaxxx

Sposób na zarobek dla nieletnich

Polecane posty

Gość pracowitaaaaaaxxx

Jak mogę sobie dorobić? pytam poważnie. mam 16lat i potrzebuę pieniędzy.. hostessy,ulotki itp. odpada;/ macie inne sposoby? chodzi mi np. o hazard, zdrapki,lotek itp. co sie najbardziej opłaca?

Gość Ostry Kasztaniarz
Daj komuś.

Gość pracowitaaaaaaxxx
no no. ambitnym dziękuję.uśmiałam się do łez.

Gość gość
Ja jestem pełnoletnia, ale SWPanel informuje, że nastolatki od 15-roku życia też mogą wypełniać ankiety. Jakieś 4 miesiące temu przetestowałam kilka stronek do zarabiania na ankietach i tylko SWPanel jest dla mnie wiarygodne. Dla ciekawych tu podaję link do stronki: http://swpanel.pl/rejestracja?ref=193264 Każdego dnia wpadają jakieś ankiety do wypełnienia i się zbiera po parę punktów każdego dnia. Trzeba uzbierać 100 punktów, by wypłacić 50 zł. Niestety trzeba trochę czekać na przelew - ostatnio zleciłam wypłatę w poniedziałek, to dopiero w piatek kasa mi wpłynęła na konto. To zarobek dla cierpliwych, ale lepiej mieć te 50 zł niż nie mieć;)

Gość gość
Ja jestem pełnoletnia, ale SWPanel informuje, że nastolatki od 15-roku życia też mogą tu wypełniać ankiety. Jakieś 4 miesiące temu przetestowałam kilka stronek do zarabiania na ankietach i tylko SWPanel jest dla mnie wiarygodne. Dla ciekawych tu podaję link do stronki: http://swpanel.pl/rejestracja?ref=193264 Każdego dnia wpadają jakieś ankiety do wypełnienia i się zbiera po parę punktów każdego dnia. Trzeba uzbierać 100 punktów, by wypłacić 50 zł. Niestety trzeba trochę czekać na przelew - ostatnio zleciłam wypłatę w poniedziałek, to dopiero w piatek kasa mi wpłynęła na konto. To zarobek dla cierpliwych, ale lepiej mieć te 50 zł niż nie mieć;)