Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejkaokkejkka

Jutro mam randke z CZATA

Polecane posty

Gość hejkaokkejkka

i zastanawiam sie czy nie zrezygnowac;/ dawno nie spotkalam sie z nikim z neta i dziwnie sie czuje facet wydaje sie w porzadku, jest mily i sympatyczny, dzwoni do mnie codziennie wieczorem i mowi dobranoc - to takie slodkie dziwnie sie czuje, bo do tej pory zawsze poznawalam twardzieli co do jego wygladu to nie jest za ladny ;/ sama nie wiem co robic, wiem ze i tak nic z tego nie wyjdzie, bo ja nie ufam facetom i nie chce zadnego

Gość blondinaaaaa
Powiem tak zadaj sobie pytanie czy ten facet ci sie podoba i czy chcialabys sie z nim spotykac.Jezeli facet nie jest w twoim guscie to po prostu nie rob kolesiowi nadzieji i nie pozwalaj aby sie niepotrzebnie nakrecal.

Gość hejkaokkejkka
oj nie jest taki najgorszy, zdjecia wszystkiego nie oddaja przeciez bardziej sie boje ze nie bedzie o czym rozmawiac owszem wole znajomosci z reala, ale teraz nie mam szans poznac nikogo w taki sposob!

a co ci szkodzi sie spotkac... sama zobaczysz jak rozmowa sie potoczy... i jak bedzie cos nie tak to sie delikatnie wycofasz i tyle... zawsze moze sie okazac ze to twoja 2 polowka:) powodzenia