Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22:11

gorsety modelujące talię

Polecane posty

czy ktoś jest w stanie polecic jakis dobry gorset modelujący talię? chodzi mi oczywiscie o taki, który "wydobędzie" talię w moim ciele. Oczywiscie rozumiem ze jest to związane jest z cwiczeniami i/lub dietą dodatkowo, ale same cwiczenia nic nie dają. Talia jako tako jest, ale te boczki... nie ważne ile ważę, nawet przy 47 kg ( a mam 169 cm) boczki "wystawaly". Proszę o radę i pozdrawiam. :)

wole się pomęczyc i miec ladną talię :) ile mozna meczyc sie z dzinsami w rozmiarze 34 które w biodrach są idealne ale ściskają brzuch tak że każda bluzka wygląda obleśnie :(

Gość gorset
guzik da. Masz taką budowę i tak musi być. Lepiej pobiegaj po sklepach i dobierz sobie odpowiednie spodnie, a gorset odpuść sobie - próbowałam i w końcu kupiłam fajne spodnie i zmieniłam styl ubierania i teraz jest super

Gość hjhggjggj
Do, że tobie "guzik dał", nie znaczy, że jest do dupy :) Ja straciłam w talii 8 cm odkąd noszę, a jednocześnie przytyłam :P

zna sie ktos na tym?

no wlasnie... dlatego nie wiem co robic :( bo i spodnie dobieralam i bluzki, ale to troche męczące, tym bardziej ze nie lubie spodni z wysokim stanem. Lubie obcisle rurki, nogi mam chude wiec jest ok, ale wtedy uwydatnia sie brzuch. co robic.. eh :(

Gość gość
Gorset może naprawdę pomóc, ale pod jednym warunkiem - trzeba nosić go regularnie przez kilka godzin dziennie. Ja póki co jestem w trakcie noszenia takiego gorsetu i już straciłam 2 cm!!! Słyszałam różne opinie na ten temat, więc od razu stwierdziłam że jak sama nie spróbuje to się nie dowiem:)

Gość gość
a nie lepiej pocwiczyc?? hula hop i zbijasz boczki

Gość gość
ale właśnie poćwiczyć można, ja nawet mam widoczne mięśnie... jednak talii nigdy nie miałam i nie mam nadal... sama dlatego marzę o gorsecie.. jadę w tym tygodniu na pomiary - będę szyła na miarę :)

Gość rasalgul
Sausage Party (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 >>>http://d8x.pl/r/Cy9sausage-party-2016 Kiełbasa wyrusza w podróż, aby dowiedzieć się prawdy o swoim pochodzeniu. Animowana komedia. Historia Franka, parówki, która odkrywa prawdę o sobie - o tym, kim jest i jaka jest jej rola. Po upadku z koszyka na zakupy, tytułowa parówka wraz z innymi przyjaciółmi z supermarketu odbywa wielką podróż przez sklep, podróż, która pozwala im odkryć prawdę o sobie. Za pomysł i scenariusz odpowiedzialny jest Seth Rogen, możemy więc spodziewać się kontrowersyjnego humoru i znakomitych tekstów.