Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość croolewna

ślub w Poniedziałek Wielknocny

Polecane posty

Gość croolewna

czy ktoś jeszcze? jak przygotowania? troche to wszystko utrudnione bo i kwiaciarnie i salony fryzjerskie mają wolne...

ja mialam slub w poniedzialek wielkanocny 2008...wszytko zalatwilismy sobie bez wiekszych problemow:)fajnie bylo bo wszytko pozamykane i nie trzebabylo zalatwiac wszytkiego na ost chwile bo z gory wiedzielismy ze nie bedzie mozliwosci.kwiaty i fryzjera zamowilismy sobie wczensiej.tylko odebralismy rano.fryzjzreka otwarla zklad na czesanie.zaden klopot.moja kuzynka w tym roku rowniez ma w pon wielkanocny.fajna data.

oj to chyba nie ładnie wykorzystywac czyjeś wątki i forum do tkaiej reklamy :o to do odpowiedzi powyżej. a tak a'propos, Poniedziałek wielkanocny to zdaje się Lany Poniedziałek :P ja tma bym się bała, że jak wyjde od fryzjera to mnie dorwą jakieś urwisy z pistoletami na wode czy jakimiś innymi sikawkami i mnie nieelegancko potraktują :P

Gość croolewna
całe szczęście, że fryzjerka przychodzi do mnie do domu ;) szkoda tylko że pogoda zapowiada się nieciekawa, też "lana"...

Gość pani skrzypaczka zamieszcza
swoją bełkotliwie wzniosłą reklamę z nużącą jednostajnością.... chyba czas zawiadomić Panią Cenzor, by uruchomiła nożyczki ;)