Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KRETYNKAAA

PROVIDENT RATUNKU!

Polecane posty

Gość KRETYNKAAA

Byłam w krytycznej sytuacji i choć wiem że to głupie wzięłam pożyczkę od prov.,nie mam żadnych dochodów,wstawił fałszywe ,nie mam za co zwracać,nie mam majątku nawet TV,przyszło upomnienie przedsądowe,co mi grozi?POMÓŻCIE!

Gość KRETYNKAAA
Pomóżcie...różne historie się słyszy o P.,naprawdę się boję

Gość nie martw sie ja tez
no z tym providentem to juz przesadzilas...przeciez oni biora taki % ze masakra!

Gość hiszpan401
nic ci nie zrobia...

Gość nie martw sie ja tez
poczytaj dokladnie regulamin

Gość mojpseudonim
ale widzę, że komputer masz :)

Gość KRETYNKAAA
Ale idzie do sądu ,że komornik,co prawda nic nie mam,ale wyjdzie,źe w umowie fałszywe dane że pracuję,facet poszedł mi na rękę,żebym podała cokolwiek,a pracodawca to mój kumpel...

Gość przyjdzie ci dwoch
karkow i nayebie i bedzie yebac tak dlugo poki nie zaplacisz. i to nie jest zart.

Gość KRETYNKAAA
Piszę z komórki,nie mam kompa.Mieszkanie gminne orzeczona eksmisja za 10 tyś. długu za czynsz,męża nie mam,biorę z opieki społecznej 238 zł na miesiąc, i przy tym wszystkim mam dopiero 26 lat.

Gość KRETYNKAAA
ALe znaleźć mnie mogą,małe miasto.

Gość taa niedobra pupa
A po co wzięłaś ten kredyt?

Gość KRETYNKAAA
Dlatego kretynka bo bez pieniędzy i miałam ciężkie życie?

Gość KRETYNKAAA
Siorka się rozchorowała,jej też ciężko.Najgorzej źe podpisałam się pod kłamstwem o dochodach.

Gość KRETYNKAAA
Jestem przekonująca,przedstawiciel uwierzył,że zwrócę,nie chciał papierka.Sam też postawił pod tym pieczątkę.I cholera wie co robić.

Gość taa niedobra pupa
Skoro to wezwanie przedsądowe, to możesz jeszcze zapłacić. Jeśli to zrobisz - nie trafi do sądu...

Gość KRETYNKAAA
Szans na pracę zero,ale suma nie tak duża 1800,starczyłby miesiąc porządnej roboty.Już mi różne dziwne sposoby zarobku przychodzą do głowy.Dobrze się choć wygadać

Gość KRETYNKAAA
Zapłaciłabym gdybym miała za co.Jestem cakowicie na utrzymaniu faceta.Wiem że to idiotycznie brzmi.Tak mi się po prostu życie ułożyło.

Gość pieprz provident
żadnego sądu nie będzie. :)

Gość nie podoba mi sie to imie
z kad wiesz ze zadnego sadu nie bedzie ? ogolnie ja mowie nie pozyczka a co dopiero provident

Gość Ja tu gadu gadu a tu czas się
dla 1800 złotych nie pójdą do sądu bo i tak jak wygrają to komornik nic nie zrobi. :D

Gość KRETYNKAAA
A może oni mi tak sądem grożą bo tyle czasu ni złotówki nie mogą wyciągnąć?

Gość taa niedobra pupa
Co wy bredzicie - ja dostałam kiedyś sądowe wezwanie do zapłaty na kwotę 119 zł, bo nie zapłaciłam mandatu...

Gość KRETYNKAAA
Ale skąd mają wiedzieć,że nie wyciągną,jak tylko komornik może sprawdzić stan majątku?A na umowie że pracuję?

Gość taa niedobra pupa
A allegro wysłało mi kiedyś przedsądowe wezwanie do zapłaty na kwotę 7,50... Dostaniesz pewnie w końcu sądowe wezwanie, albo przyjdzie komornik. Jeśli nie masz żadnych dochodów ani mieszkania, nic, to napisze, że dług jest nieściągalny. Tylko nie wiem, co potem - czy to umarzają, czy lecą odsetki i ściągają jakbyś miała dochody. A dlaczego nie masz szans na pracę? Jesteś młoda - to dziwię się, że nie masz ambicji, chyba że jesteś na wózku czy co...

Gość KRETYNKAAA
Byłam wybitną uczennicą,ale z powodu dość zabawowego charakteru przerwałam naukę na 3LO.Błędy młodości.Żary,festiwale-,picie -te głupoty.U nas nie ma roboty,byle jaka to dojazdy ,pół pensji miesięcznie.Jestem całkowicie zdrowa

Gość taa niedobra pupa
A z czego chcesz mieć emeryturę? Miałam koleżankę, co skończyła studia i pracowała w muzem w Rogalinie pod Poznaniem - zarabiała ok.600-700 zł ( kilka lat temu ) i na PKS wydawała z 200-300 zł. Ale cieszyła się i tak, bo najważniejsze z\zeby pracować, mieć staż - to potem można zmienić....

Gość KRETYNKAAA
'Koledzy'też nie pomogą.Kilku proponowało mi inną metodę zarobku mówiąc,że mam warunki.Przyjaciół nie za bardzo mam.A facet z kórym mieszkam co by o nim dobrego nie powiedzieć jest wręcz przysłowiowo skąpy.

Gość KRETYNKAAA
Szczerze mówiąc to próbuję nie myśleć o tej emeryturze.Mam dosyć innych kłopotmów.Ale jak dotąd w takie tarapaty się jeszcze nie wpakowałam.Kobieta w Urzędzie Pracy pytała co zrobię jak mój facet umrze-jest sporo ode mnie starszy.Wiem chyba jestem nieodpowiedzialna,ale ciężko mi coś zrobić ze swym życiem.Szkołę próbowałam znów zacząć ze 3 razy

Gość taa niedobra pupa
Jezu, to może idż do psychologa bo to nie jest normalne... Niedługo nie będziesz już miała nawet co próbować, bo cię nigdzie nie przyjmą...

Gość goguś
wydaje mi się że takie życie bez obowiązku ci się podoba facet za wszystko płaci i cię utrzymuje, czy nie myślisz o tym, że kiedyś będziesz musiała o siebie zadbać sama. A co do providenta to nie wiem co to za firma ale wydaje mi się że to jakaś lichwa