Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szaramyszka123

Co sadzicie o tych bucikach?

Polecane posty

mi sie osobiscie nie podobaja ale to dlatego, ze nie moj styl... wiec nie sugeruj sie tym co tu pisza, najwazniejsze ze Tobie sie podobaja :)

1. plastikowy i przeźroczysty obcas ohyda (poza tym się niszczy i rysuje) 2. białe wstawki koszmar w klapkach które nie trzymają kostki przy tak dużym obcasie nie da się chodzić jedynie przejść 10 m i wyglądać. według mnie w tych jak hmmm dziewczyna tańcząca na rurce. ogólnie tandetne, blaharowate stanowczo seksy znaczy dla mnie coś innego niż to.

a to tylko odpowiedź na pytanie dlaczego mi się nie podobają (zapytałaś więc odpowiedziałam) jak tobie się podobają to okej.

Moze na zdjeciach nie wygladaja najlepiej ale na nodze prezentuja sie bardzo ladnie no i jak dla mnie sa sexi. A chodzenie w nich nie sprawia dla mnie problemu no a obcas to 15 cm

Chyba nie wiesz o czym mówisz. A obcas przy platformie liczy się od platformy, a nie razem z nią. Ale jeśli się tobie podobają, to ok, tylko szkoda, że takie drogie.

Gość rth!
dla mnie sa fajne tylko ja nie lubie butow bez paskow

Gość Wzruszona **
Jak dla prostytutki mówie szczerze jest tyle ładnych butów na również bardzo wysokim obcasie a nie wyglądających jak na dziewczyne z burdelu

szaramyszka123-> okej ale chciałaś opinie innych to ja masz. nie sadzę żebyś kupiła jeśli by ci się nie podobały. połowa moich butów to 10-12 cm z platformą i wiem że są bardzo wygodne o ile trzymają kostkę. w przypadku gdy pięta lata nie jest fajnie. można skręcić kostkę. co innego przejść klika metrów co innego chodzić w tym cały dzień.

mnie sie nie podobaja, za dużo tych wzorków, lubie buty w jednym kolorze, gladkie.no ale co kto lubi. BTW, nie uszlabym w tym nawet tych 10metrow ;p max to 5cm obcas

Gość hania1234
okropność! wybacz szara myszko ale te buty to przykład mojego najgorszego możliwego wyobrażenia o szpilkach na platformie :O plastikowe, kiczowate, tandetne, ochydna linia i te przezroczyste coś wrrr... Też uwielbiam obcasy, platformy i odważne linie ale te trepki naprawdę wyglądają koszmarnie!

Gość hania1234
okropność! wybacz szara myszko ale te buty to przykład mojego najgorszego możliwego wyobrażenia o szpilkach na platformie :O plastikowe, kiczowate, tandetne, ochydna linia i te przezroczyste coś wrrr... Też uwielbiam obcasy, platformy i odważne linie ale te trepki naprawdę wyglądają koszmarnie!

Gość eeeeeeeeeeev
to na bank prowokacja, nikt normalny by takich butów nie założył, chyba ze do pracy przy tirach:P

Zadna prowokacja tylko rzeczywistosc. Chcialam to kupilam i jak na razie smigam w nich po domu. I widze ze wszystkim bardzo wysoki obcas sie zle kojarzy.

Gość asdfghjdsfg
nieeeeeeeeeeeeee tandeta zalatuje no i burdelem

Gość wiocha jak hooy
buty z dziweksu

Gość jjjlkk
widać, ze wzorujesz się na dodzie :)

Gość jjjlkk
widać, ze wzorujesz się na dodzie :)

Na nikim sie nie wzoruje tylko robie to na co mam ochote. Chcialam zobaczyc jak sie chodzi w takich bucikach wiec kupilam i nie zaluje.