Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaa_________

Studia dzienne- chodzicie na wykłady, czy odpuściliście je sobie i pracujecie?

Polecane posty

Gość aaaaaaa_________

Jak w temacie. Ja zastanawiam się nad tym, aby przestać chodzić na wykłady i pracować. Czy tak też zrobiliście? Ciężko było zdać egzaminy w sesji?

Gość na niektóre chodziłam
Lepiej chodzić, jak się może, ale jeśli w tym czasie masz pracę to nic wielkiego się nie stanie. Trzeba dobrze dowiedzieć się, jaki zakres materiału obowiązuje na zaliczenie i się nauczyć - nie więcej niż koledzy, którzy byli na wykładach. Trudności może Ci robić pracodawca, jeśli trafi się mało życzliwy to zrobi problem z tego, że chcesz wolne na egzamin.

Gość 12345654321
Po co chodzic na wyklady strata czasu to samo jest w ksiazce a samym byciem na wykladzie nie nauczysz sie niczego.Lepiej w tym czasie bycw domu i sie uczyc albo poswiecac sie swojej pasji czy dorabiac. Duzo zalezy od kierunku studiow na prawie nie ma sensu codzic na wyklady ale na politechnice to co innego.

Gość uuuuuuuup
u

Gość marshalling jets
przynajmniej raz w tygodniu opuszczam jakiś wykład, bo mi się wstawać nie chce. ale ogólnie chodzę, bo w pierwszym semestrze olałam wszystkie, a potem był problem, bo to co nam wykładowcy wrzucają do netu, a to co dodatkowo od siebie dodają to wielka przepaść. a ludzie u mnie jakoś nieszczególnie przepadają za zapisaniem czegokolwiek, więc nawet notatek normalnych nie miałam. także uczę się na błędach i staram się być na znacznej większości :P