Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łyda_wielka

Chce odchudzić łydki do wakacji !!!

Polecane posty

Gość łyda_wielka

Miałam w łydce 40 cm, gdy ważyłam 69 kg - przy 177 cm, teraz ważę 59 kg i mam w łydzie wielkiej 38 cm !!!! masakra! chuda jestem jak patyk, uda zgrabne w najszerszym miejscu 51 cm (mam dośc długie nogi), a łydy dalej wielkie!!! Pomocy!

Gość łyda_wielka
halo! czy tu sami są ze szczupłymi łydeczkami?! :P help

Hm, polecam jazde na rowerze. Pedałowanie wpływa korzystnie na całe nogi nie tylko na łydki. Ja dużo w zesżłym roku jeździłam na rowerze i sporo schudłam. Do tego zafundowałam sobie turnus odchudzajacy w Primavera SPA, a teraz ditka dukana i jest prawie idealnie :) Może tez powinnaś spróbowac :) Nie łam się :P

No nie jestem tego taka pewna. Jazda na rowerze wzmacnia mięśnie nóg i je rozbudowuje, a przez to mogą się stac one masywniejsze a nie szczuplejsze, a koleżance chyba nie na tym zależy. Niektóre osoby mają po prostu taką urodę, że łydki sa dosyć masywne w porównaniu do reszty ciała i wygląda to nie najlepiej. Nie jestem pewna czy da się coś z tym zrobić, spróbowałabym prędzej z rozciąganiem żeby mięśnie stały się bardziej elastyczne, a nie takie zbite.

Może faktycznie masz już taką urodę ,że łydki są masywniejsze..Mam taką koleżanke która ,nogi ma nie najgorsze a łydki rozbudowane i masywne przez co najkorzystniej wyglada w spodniach..Najlepiej pozrozmawiaj z trenerem w clubie fitness -on pewnie da Ci jakieś profesjonalne porady jak sobie radzić z tego typu mankamentem i jak go w miare możliwości zniwelować

Gość bananowa szynka
tez mam ten problem :o mam niedowage a łydki masakrycznie tłuste... a moim miescie nawet nie ma zadnego fitness wiec nie wiem co robic :o moze ktoras z was wie?