Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiwiałem zgłupiałem

Jak nie chciała to żadna a teraz trzy naraz chcą

Polecane posty

Nosz kurwaaa !!! Jak byłem sam to żadna się mna nie interesowała a teraz trzy chca sie spotykac i jak tu nie oszaleć??? No i weź się zdecyduj jak żadnej dobrze nie znam a wszystkie mi sie podobaja . . . Co robic?

Ja tam widze conajmniej dwa wyjścia. Jak chcesz związku to kręć ze wszystkimi i jak je poznasz to wybierz najfajniejszą a jeżeli nie szukasz związku to ruchaj wszystkie i trzymaj kciuki żeby jaknajpóźniej sie o sobie dowiedziały

Nie ja chce normalnego związku. Powiedzmy, że jedna moge odpuścic bo to raczej nie to ale pozostaja jeszcze dwie. Jak się zdecydować skoro ludzi poznaje sie miesiącami? Mam przez kilka miesięcy z dwiema się spotykac żeby je poznać a potem którąś zranić? Nie potrafię :(

No a jak chcesz inaczej. którąś prędzej czy później zranic będziesz musiał. Poznaj je lepiej i wybierz tą, która Ci bardziej pasuje. Życie polega na ranieniu innych i lepiej byc raniącym niz ranionym

Zacznij od tej ktora jest najsympatyczniejsza...zawsze pozniej mozna zadzwonic do pozostałych ;P

Tylko pamietaj autorze patrz na serce (żeby była dobra dla Ciebie) i urode (coby ładna była) a nie na rozum. Za mądra niedobra bo dużo kłopotliwych pytań zadaje a poza tym kobiety sie w mózg nie rucha :P