Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I M STUPID GIRL

To trwa za dlugo

Polecane posty

Gość I M STUPID GIRL

5 lat zagranica, zadnej stalej pracy marne grosze zarabialam.. jestem tlyko ze wzgledu na mojego faceta pomimo ze nie moglam zanlesc pracy to siedzialam z nim kiedys mielismy juz na stale zjechac do Polski poechalismy bylismy pol roku pracowalam przez ten czas w polsce w moim zawodzie ale moj luby postanowil znowu wyjechac zagranice wyciagnal mnie nawet chical zebym zrezygnowala z pracy ,ale jeszcze popracowalam 3 miesiace i pojechalam zagrnaice juz 3 miesiac nie mam pracy jestem zalamana siedze w domu jak pies nie mam na nic kasy a jeszzcze niedanwo moj luby powiedzial ,ze miedzy nami nie bylo i nie ma milosci to dlaczego mowil ze kocha i chce byc ze mna?? jest tylko ze mna dla wygody czy jak?

Gość lorreta
Dlatego ja facetom nie wierzę. Kopnij go w doopsko i zacznij się realizować. Jeżeli masz szanse w Polsce na prace którą lubisz to wracaj, tutaj się to nie uda.

Gość pogonic takiego lumpa
to jeszcze z nim jestes?????!!! pewnie mu sie podoba ze siedzisz w domu, zalezna od niego, wszystko w domu pewnie zrobione a jak nadarzy sie okazja to pojdzie do innej! poza tym to ja Cie rozumiem z ta sytuacja jezeli chodzi o prace. ja wyjechalam z moim facetem, jestesmy juz dobry kawal czasu zagranica, a ja ciagle praca przez agencje, raz jej nie ma, raz jest, fabryki itp. moze dla faceta to ok, moj nie chce wracac. ale ja w polsce mialam dobra prace, mysle ze da rade sie w polsce odnalezc. bo tutaj to mi zaczyna odbijac prze lipna prace

Gość kiniula_la la
Ja sama bylam w zwiazku, w ktorym dawalam z siebie wszystko, a ontylko bral. Tez wyjechalam dla niego, rzucilam studia, zostawilam wszystko. I wiesz co? Nie warto przedkladac czyjes potrzeby nad wlasne. Dzis wiem, ze gdyby mnie kochal naprawde, nie pozwolilby mi rzucic studiow po to, by szorowac tu toalety...Bo on moze i byl szczesliwy,ale ja nie. Dzis to wiem, po zmarnowanych 4 latach. Stanelam na nogi, mam fajna prace, jestem niezalezna itd, ale dluuuga droge musialam przejsc... Ty mozesz sobie tego oszczedzic, tylko pozwol sobie czasem na zdrowa doze egoizmu i pomysl, co jest dla CIEBIE dobre. Pozdrawiam !:)