Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGA POWAZNIE

WYNIKI BADAN HORMONALNYCH - POMOCY KOBIETY

Polecane posty

Gość AGA POWAZNIE

Witam, Od dawna miałam straszny problem z owłosieniem ( dosłownie wszdzie tam gdzie kobiety wlosow nie maja), poza tym zawsze brzydka cera(dodatkowo wyniszczona przez dermatologa usilnymi probami wyleczenia) poza tym wypadanie wlosow z glowy itp. W koncu wzielam sie w garsc i poszlam zbadac hormony...czy te wyniki sa w normie? prosze pomozcie: Estradiol : 10,76pg/ml Testosteron: 24,13ng/dl Faza folikularna: 12,5 - 166 Faza owulacyjna: 85,78 - 498.00 Faza lutealna: 43.82 - 211.00 Nieloczone po menopauzie: 5.00 - 54,72 PROSZE HELPPPPP

Gość AGA POWAZNIE
3 dni po okresie

podałas średnie do estradiolu testosteron wydaje sięale moge się mylić bvo nie pamiętam przedziału. Sprawdz sobie normy na kartce a jeśli nie wiesz to napisz mi i ci to odczytam

podałas średnie do estradiolu testosteron wydaje się w normie ale moge się mylić bo nie pamiętam przedziału. Sprawdz sobie normy na kartce a jeśli nie wiesz to napisz mi i ci to odczytam

niski estradiol może świadczyć o problemach z płodnością jednak w twoim przypadku róznica jest mała zapytaj sie ginekologa to ci wyjaśni:)

ogolnie to wslanie chcialam sie dowiedziec czy nie mam za malo kobiecych hormonkow...dziekuje Ci za wszystko :-)