Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhiwgi

Karta stałego klienta KappaAhl

Polecane posty

Gość fhiwgi

czy wiecie na czym dokładnie to polega? za co dostaje się punkty i ile? gdzie mogę sprawdzić ilość punktów? jak często są różne oferty specjalnie dla stałych klientów? właśnie wyrobiłam sobie taką kartę ale w internecie nic na jej temat nie mogę znaleźć

Gość mam taka karte
co jakis czas dostajesz spam w formie smsów ze zniżkami albo bony do domu

Gość fhiwgi
co ile mniej więcej to przychodzi? wyrobiłam tą kartę jakiś czas temu a jeszcze nic nie dostałam

Gość mam taka karte
regularnie takie cos przychodzi, kilka razy w miesiacu na pewno. napisz moze do ich biura obslugi klienta? moze nie dostali twojego zgloszenia?

Gość fhiwgi
To są promocje -X% czy raczej na konkretne rzeczy? w takim razie przez 1,5 miesiąca powinno już coś przyjść... zapytam przy kolejnej wizycie. A wiesz może za co dostaje się punkty i co te punkty dają? na ulotce nie było informacji o tym a w internecie jest mało inf na ten temat

Gość mam taka karte
oj nie wiem, ja tylko o znizkach wiem (z ktorych i tak raczej nie koszytam, bo tak srednio kreci mnie oferta tego sklepu...)

Gość fhiwgi
no nic, dzięki wielkie :) lubię ich styl więc będę musiała pomęczyć kogoś z obsługi sklepowej o dodatkowe informacje i o to dlaczego nie dostałam żadnego bonu ani smsa ;)