Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka555

Jastarnia - pomocy

Polecane posty

Gość Milka555

Mam pytanko. Czy jest tu ktoś, kto był w Jastarni?? Wybieram się w ostatni tydzień czerwca i szukam jakiegoś fajnego pensjonatu albo kwatery... Możecie mi coś polecić? Czy pod koniec czerwca tam coś się będzie działo już? (mam na myśli jakies imprezy, kluby, itd.)

Gość Ups....................
Jastarnia, super wybór byłam w zeszłym roku i powiem Ci gdzie się nie zatrzymuj MARINA CLUB najgorsze pokoje w Jastarni.

Gość Milka555
Tak, już słyszałam o Marinie. A może mogłabyś mi coś polecić fajnego? Przeglądałam mnóstwo ofert, ale opisy w necie nie zawsze się sprawdzają, więc wolałabym coś z polecenia...

Gość Milka555
podbijam temat, bo to dla mnie dość ważne...

Gość Milka555
!!!

Gość Ups....................
Ja miałam pokój zamówiony w Marinie ale jak zobaczyłam warunki jakie tam panowały to zrezygnowałam i szybko musiałam znaleźć coś innego a że to był środek sezonu to znalazłam pokój a raczej pokoik u b. miłego małżeństwa ale ja nie mam namiarów ma je moja siostra.

Gość ośrodek
ośrodek "Półwysep" Trzy lata temu pracowałam tam jako kelnerka i super są te domki:) naprawdę polecam") a jastarnia jest piekna kiedyś tam jeszcze pojadę:D

Gość Olivia 1245
Nie polecam pokojów u Pani Anny Kohnke na ul. Stefańskiego 13 w Jastarni. Osoba wyjątkowo nie sympatyczna, węsząca. Kąpiąc się zostawiliśmy w łazience przez przypadek szampon i ręcznik, Jak to przy małym dziecku, zdarza się. Pani natychmiast komentowała na całe piętro: ale se narozstawiali /tak, żebyśmy słyszeli kto tu rządzi/. W opisie oferty było napisane, że na podwórku istnieje możliwość grillowania. Oczywiście to byłoby trudne, ponieważ podwórko z grillem było niedostępne dla gości, poza tym biegały luźno dwa psy. Dziecko się ich bało. Generalnie nieprzyjemnie. Wieczorami chodziła po korytarzu i nasłuchiwała co się dzieje w pokoju. Czuliśmy się jak pod ciągłą kontrolą. A my przecież jesteśmy normalną spokojną rodziną nie jakimiś żulami. Wyjeżdżam do prywatnych kwater od wielu lat. Nie mam specjalnych wymagań oprócz kultury osobistej wobec mnie i rodziny oraz zapewnienia odrobiny prywatności. Tutaj było ciężko. Nie wiem po co ta pani wynajmuje ludziom pokoje jak jej tak bardzo przeszkadzają. To nie jest tylko moja opinia ale również osób które spędzały wtedy urlop w pokoju obok. lepiej poszukać czegoś innego, szkoda nerwów.