Gość jedz do Grecji Napisano Czerwiec 9, 2011 na peloponez , można biwakowac na dziko na plaży ,palic ogniska , jest luz i nie jest wcale drogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bling Bling 0 Napisano Czerwiec 20, 2011 Grecja,byłam 4 razy i polecam ! Ktoś napisał,że się nie można napić ...Totalna bzdura ;/ Ja jeździłam i jak chciałam się napić to się napiłam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tam Napisano Czerwiec 20, 2011 ja mam wykupione wczasy do Bułgarii też zbieram wiadomości o tym kraju z tego co już wyczytałam to warto szczególnie ze względu na pogodę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co zagralas? Napisano Lipiec 17, 2011 i co z ta Bulgaria? jak wrazenia? tez mnie to interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i co zagralas? Napisano Lipiec 17, 2011 czy morze czarne tez jest tak cholernie slone jak srodziemne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tu_pak 0 Napisano Lipiec 27, 2011 no ale chyba chodzilo o to ze jest drogo, jesli chodzi o alko... nie wiem nie byłam w zasadzie ani tu i tu i to jest moj bol bo nie wiem na co sie zdecydowac na wakacje. W sumie uzalezniona jestem od last minute bo szukam w Itace. No i teraz Grecja tansza.. nie wiem sama :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dorka123 1 Napisano Sierpień 4, 2011 @ja tami jak Bułgaria? z jakiego biura jechałaś? jaka cena i jak wrażenia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjmnnn Napisano Sierpień 4, 2011 byamtu i tu. grecja to raj na ziemi-szcerze, a bulgaria to syf i jedno wielkie smietnisko. tyle ze w bulfgarii taniej, ale co to za przyjemnosc pic w smrodzie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kbvhkjbh Napisano Sierpień 4, 2011 gdybym miala do wyboru grecje i bulgarie to tak jakbym miala sie zdecydowac na zjedzenie zajebistych lodow waniliowych czy psioego gowna..[przepraszam za wulgarne [porownanie, ale to prawda w bulgarii jest strasznie syfiasto, na plazy mozesz zobaczyc wszystko podpaski opony stare, kondomy. i to na kazdej!! a grecja jest fajktycznie pzrecudowna, nei dosc ze czysto to widoki zapierajace w piersiach, boska muzyka. nie pozalujesz uwierz mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ela81_pl Napisano Sierpień 22, 2012 bralabym grecje, tu mozna w sumie znalesc ciekawe oferty: http://www.odpoczne.pl/wakacje/?kierunek=121 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marta;);) Napisano Sierpień 22, 2012 Bułgaria to dzicz cyganów!!!! Polecam Grecję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jadwinia69 Napisano Maj 2, 2018 Kocham Bułgarię. W grecji nie byłam:(O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klemensg Napisano Maj 3, 2018 Dla mnie nie ma porównanie Grecji do Bułgarii nie ma sensu. To zupełnie inne światy. Zdecydowanie wybieram Grecję! W sierpniu planuję pobyt na Rodos, znalazłam fajną opcję na netholiday. Idealny wypoczynek przez całe dwa tygodnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OlkaJaki Napisano Czerwiec 5, 2018 Często jeździłam zarówno do Bułgarii jak i do Grecji. Uważam, że warto zobaczyć oba kraje, bo są naprawdę wyjątkowo przepiękne. W tym roku byłam z net holiday na Słonecznym Brzegu - myślę, że jeszcze nieraz tam pojadę. Grecję znam lepiej więc automatycznie Bułgaria jest dla mnie bardziej atrakcyjna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Palamka 0 Napisano Sierpień 23, 2020 taaak ale ja np teraz byłam z Coral Travel w Grecji i szczerze mówiac to ja się zakochałam w tym kraju! pięknie, smacznie i bezpiecznie! biuro bardzo zadbało o swoich klientów! nie ma co im tego zarzucić! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lupinka 0 Napisano Marzec 23, 2021 fakt, to jest dobre biuro. Też z nimi byłam na wakacjach ale w Bułgarii. i szczerze? na prawde wypoczęłam w dobrych i dogodnych warunkach! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudusiek18 1 Napisano Marzec 24, 2021 Tam gdzie chcesz bardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach