Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdeee

Wizyta policji ;(

Polecane posty

Gość asdeee

Dzisiaj była u mnie policja.Spisała moje dane i powiedzieli,że jestem o coś oskarżona ale nie wiedzą o co i że przyjedzie mi wezwanie na przesłuchanie. Co mam robić?Przez ostatnie miesiące siedzę w domu bez pracy,nigdzie nie wychodzę,z nikim się nie spotykam,więc o co mogę być oskarżona???? Mam 23 lata i bardzo się boję ;( Dodam,że kilka miesięcy temu zaciągnęlam kredyt na rozwój działalności gosp. w wys 4 tys zł.niestety miesiąc pózniej musiałam go zamknąc i zostałam bez środków do życia i na utrzymaniu rodziców.Nie mam z czego teraz spłacać tego kredytu.Wysyłałam do nich pisma, których opisywałam swoją obecną sytuacje a oni oskarżyli mnie o wyłudzenie.Znalazłam pracę od kwietnia i będe spłacać ten kredyt ale bojhę się,że oni podadzą mnie do sądu lub jeszcze gorzej.I tak myśle,że ta wizyta policji jest w tej sprawie.Co ja mogę teraz zrobić?Boję się bardzo ;(((( Oddam im wszystkie pieniądze jak tylko dostanę pracę.Siedzę teraz w domu.Nikt się do mnie nie odzywa,znajomi się odwrócili,rodzina też.Na nikogo nie mogę liczyć.To naprawdę nie było wyłudzenie. Proszę pomóżcie mi ;((( Online

no to wiaodmo ze z banku ...jak tylko dostaniesz prace to mozesz sie spodziewac komornika...moj kolega mial kredyt ale pozniej mial klopoty z placeniem i do neigo policja przyjechala do pracy!!!! tez ze ejst oskarzony o coz..a chodizlo o ten kredyt

Gość kobieta w pracy 765
Nie martw się - przecież wszystko im wyjaśnisz! Nie zamkną cię ani nie eksmitują, zwłaszcza że dostałaś pracę (to by im się nie opłaciło). A wylegitymowali się na początku, bo to: "ale nie wiedzą o co i że przyjedzie mi wezwanie na przesłuchanie" trochę dziwne jak dla mnie :o jak to nie wiedzą?

wiesz zawsze możesz się dogadać z bankiem czy to na drodze rozmowy czy ugody sądowej że spłacisz kredyt tylko później bo masz zapewnioną pracę ale oni za to naliczą sobie dodatkowe odsetki

Gość co wy gadacie?
policja w sprawie kredytu? banki maja firmy windykacyjne które zajmuja sie dłużnikami, a nie policja.... przeciez gdyby policja odwiedzala kazdego dłuznika banku ,to nic innego by nie robiła... moze jakis mandat? A najlepiej zadzwon na policje, podaj numer sprawy (bo pewnie ci podali) i dowiesz sie o co chodzi.

Gość co wy gadacie?
poza tym nie mozna byc oskarzonym o niesplacanie kredytu - to nie podlega pod kk. a wyłudzenie - mialas jakies lewe dokumenty? do banku tez bys mogla zadzwonic i zaptac na jkaim etapie jest twoja sprawa...