Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość innnaaaaaa

Jak to u Was wyglada z odzienną pielęgnacją...

Polecane posty

Gość innnaaaaaa

Rano i wieczorem... co robicie co stosujecie... Czy jestescie regularne?? czy macie czasem lenistwo...

Gość a dlaczego pytasz
jw

Gość innnaaaaaa
Interesuje mnie to jak, to wyglada u innych kobiet...

Gość ale pielęgnacją czego
Rano: tonikiem przemywam twarz myje głowę, spłukuję, nakładam odżywkę, biorę prysznic, myje zęby, spłukuję głowę i owijam ręcznikiem. smaruję się balsamem (nie zawsze) dezodorant Krem na twarz i szyję. Makijaż: podkład, puder, kreska, tusz, błyszczyk. Suszę włosy. Wieczorem: zmywam makijaż mleczkiem myję twarz wodą i mydłem biorę prysznic balsam (nie zawsze) nakładam na twarz i szyję krem na noc Koniec! :-)

Codziennie myję ząbki , kapie się w morskiej soli , twarz myję żelem lub pianką, nakładam na nią krem .Oczy maluję czarnym tuszem i kredką ,cieniem rzadko-zostawiam go raczej na wyjatkowe okazje, na usta nakładam błyszczyk w naturalnym kolorze. Po każdym myciu głowy zawsze nakładam odżywkę lub maseczkę..czasem jakiś kosmetyk do stylizacji fryzury. Lubię też otoczyć się mgiełką jakiś fajnych perfum..Zawsze na wiosnę staram się masować ciało i wklepywać jakiś żelik ujędrniająco-wyszczuplający,aby poprawić kondycję skóry do lata :) Co jakiś czas robię sobie pedicure i manicure w zależności od potrzeb.Nie odwiedzam kosmetyczki ,sama dbam o swoją twarz i ciało.

Gość ale pielęgnacją czego
ale wtopa! Zapomniała, o wieczornym myciu zębów! :-P Proszę dopisać między myciem twarzy a prysznicem! O higienie w ciągu dnia nie napisałam, bo nie pytałaś!

Gość Innnnnnnaaa
Podzelcie się swoimi rytuałami pielęgnacyjnymi...

Gość Madeline1233
Rano : myję twarz żelem, ząbki - pasta, płyn, głowa - mycie, suszenie, układanie fryzury. Krem na twarz, antyperspirant, perfumy, makijaż: tusz, cień, kreska: brwi i oko. Wieczorem: kąpiel, zmywanie makijażu, żel do twarzy, peeling ciała. Trzy razy w tygodniu maseczka lub peeling na twarz , balsam na ciało i stopy( codziennie), krem na twarz(codziennie). Dwa razy w tygodniu manicure: peeling dłoni, malowanie paznokci, wycinanie skórek, piłowanie. Raz w tygodniu pedicure: peeling stop, tarka, malowanie paznokci, balsam. Dwa razy w tygodniu golenie: nogi, ręce, bikini. Oczywiście codziennie mycie miejsc intymnych i uszu :)

Gość djfkfkfkf
Rano: Prysznic i mycie głowy + odżywka Krem na twarz balsam do ciała antyperspirant pod pachy perfumy mycie zębów podkład na twarz tusz do rzes Wieczorem: Zmywanie makijażu Prysznic Balsam do ciała jak mi się chce mycie zebow W ciągu dnia kilka razy krem do rąk

Gość rano myje zeby
twarz i smaruje kremem wieczorem biore prysznic, myje zeby, smaruje pod oczami kremem, drugim kremem cala twarz

Rano: - mycie zębów - tonik na twarz - krem do twarzy - make up (podkład, tusz, kredka) - jakas fryzura Wieczorem: - zmywanie makijażu - prysznic - peeling, żel - balsam do ciała - tonik na twarz - krem na noc - mycie zębów - balsam na stopy - olejek rycynowy na rzęsy Włosy myje raz wieczorem a raz rano co 2-gi dzień (szampon+odżywka) Dwa razy w tygodniu maska na włosy i na twarz

Rano: - mycie zębów - tonik na twarz - krem do twarzy - make up (podkład, tusz, kredka) - jakas fryzura Wieczorem: - zmywanie makijażu - prysznic - peeling, żel - balsam do ciała - tonik na twarz - krem na noc - mycie zębów - balsam na stopy - olejek rycynowy na rzęsy Włosy myje raz wieczorem a raz rano co 2-gi dzień (szampon+odżywka) Dwa razy w tygodniu maska na włosy i na twarz

Gość Anggggg
zawsze regularnie ! . ;) rano staram się ukryć " mankamenty " swojej urody . ale nie zapominam o codziennej pielęgnacji . rano : szybki prysznic . * myję twarz żelem < co tydzień żelem i peelingiem z tej samej lini, aby dobrze się uzupełniały. > * potem myję Twarz emulsją do twarzy kupioną a APTECE efekt rewelacyjny .. nie podrażnia skóry, odżywia ją itd. o nazwie Cetaphil, ok 35zł . * potem krem też Cetaphil . . następnie używam fluidu, potem maluje oczy, noo i usta. ;) efekt? . bardzo dobry . ;) ;) cera wygląda bardzo naturalnie. jest ożywiona... wieczorem : nie patrzę jak wyglądać, tylko żeby poprawić wygląd swojej cery. jak mam jakąś maść na jakiś trądzik itd. która się świeci czy niewiadomo co, używam jej , bo wiem , że rano będę mieć ładną cerę;) wieczorem : KONIECZNA KĄPIEL . dokładnie zmywam makijaż . * żel . * krem Cepathil i emulsja . * potem mam taką specjalną maść więc jak mi coś " wyskoczy " to smaruje się nią . * balsam na usta. ; ) nom i twarz wygląda ładnie. :) problem to ja mam z włosami ! ; O