Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne love story

Moja dziwna historia ... moze znajda sie podobni ?

Polecane posty

Gość dziwne love story

Witam :) Moze to co wam opisze to wyda sie glupie ... ale no coz moze ktos rowniez tak mial . Pare lat temu a dokladnie okolo 7 , mialam sny , powtorzyly sie kilka razy ... Pierwszy sen ktory mialam snilam o jakims chlopaku , wygladal w moim wieku badz troche starszy ... nie znalam go , w snie snilam iz bylam jego zona ,widzialam siebie i dzieci z nim . Ale pomyslalam ah glupi sen , przeciez byle co snic sie moze..nie zwrocilam na to uwagi Zaraz po tym kolezanka namowila mnie na dyskoteke (17 lat mialam,chlopak moja 1 milosc porzucil mnie) ale jakos humor nie ten , sami wiecie jak bolalo po rozstaniu , tam byl ten chlopak o ktorym snilam , on patrzyl na mnie , usmiechnal sie , lecz ja nie zwrocilam uwagi na niego ... i nigdy wiecej nie zobaczylam i nie spotkalam go pomimo ze czesto jezdzilam tam.. kilka razy mi sie snil ... dziwne wydaje mi sie to wszystko .. te sny tak realne byly .. Nie uwazajcie mnie za wariatke . Dzis jakos mialam dzien na wspominki Mowia ze gora z gora sie nie spotka lecz czlowiek z czlowiekiem tak :D mial ktos podobnie ? mam 24 lata a takie glupoty pisze :) ale coz..

Cos w tym jest. Kiedys snilo mi sie to, ile bede miala lat gdy urodze pierwsze dziecko i ze pierwszy bedzie syn, a druga corka. No wiec tak, pierwszy byl syn i urodzilam go w tym samym wieku, ile akurat mialam lat w tym snie. Na corke jeszcze czekam. :)

Gość dziwne love story
juz myslalam ze nikt mi nie odp :D i przenioslam na ogolny :) no to bardzo ciekawe wszystko ten chlopak snil mi sie jeszcze przed rokiem , ja wyjchalam pozniej zagranice tu zyje.. mam partnera ....:) kurcze szkoda ze wtedy taki humor mialam , jeszcze kolezanka powiedziala mi "chyba komus w oko wpadlas" ja sie odwrocilam i to byl ten ze snu :D no ale wtedy nie bylo mi wesolo .. chlopak mnie porzucil itd