Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jogobellcia

Co z kobietami którą próbują zajśc w ciąże? Jakie objawy?

Polecane posty

Gość Jogobellcia

Dziewczyny, mam do Was takie pytanie. Staram się z mężem od 5 miesiecy o dziecko. Wciąz nic, ale... Wydaje mi sie , że w tym cyklu zaistniała jakaś nadzieja... Ostatni okres miałam 3 marca 2010, dni płodne wypadały dokłądnie miedzy 15 a 17 marca :) KOchalismy się wtedy co drugi dzień. Dwa dni potem miałam chwilowo lecz straszne kłucie w prawym jajniku, które trwało dwie doby, nastepnego dnia kłucie tropchę ustało natomiast pojawiła się zgada, która trwa do dziś. Momentami mam odczucie takiego "bąbelkowania" w macicy. W zeszłym roku byłam w ciąży lecz poroniłam, ale objawy były podobne. Chociaż zgagi nie pamietam.. Jak myślicie? A, dodam, że robiłam wczoraj test( tak wiem, że troche zbyt wcześnie, ale jestem w gorącej wodzie kąpana :) ) i wyszedł negatywny :( okresu spodziewam sie teraz 31 marca ( moj cykl to 28-29 dni) Prośże łaskawie o pomoc :)

Gość baaaaardzo prosze
ale w czym mamy ci pomóc? zajrzeć do twojej macicy, czy jest ciąża? czekaj cierpliwie do dnia @, jak nie przyjdzie to test i tyle w tym temacie :p