Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_DLNS

Nie wiem czemu to zrobilam

Polecane posty

Gość Ania_DLNS

Sama nie wiem jak do tego doszlo.Bylam na domowce,popilam poznalam chlopaka,poszlismy sie przejsc i zrobilam mu laske.Nie powiem bylam napalona juz od dluzszego czasu,ale nie wiem co we mnie wstapilo.Teraz on ciagle do mnie pisze,nie wiem co robic?

Gość Errś
Tak pewnie pisze żebyś mu znowu loda zrobiła. Powodzenia życzę. Zwłaszcza jak powie i poda numer swoim znajomym.

Gość Psikutas bez s
odpisz ... i jeśli nie masz ochoty tego ciągnąć to mu to wyraźnie powiedz i wyjaśnij, że nie może liczyć na powtórkę ...a to co się stało to było pod wpływem chwili, atmosfery i wypitego płynu ... jak na razie tego nie żałujesz, bo było fajnie ale to się pewnie zmieni jak nie da Ci spokoju

Gość cvfgfxdfg
heheh bylas napalona a zaspokoilas jego ? dziwne

Gość ErykErykowski
na chuj Ci było ciągnąć jego chuja teraz chuj się nie odczepi

Gość do Ania DLNS
Byłaś napalona i zrobiłaś mu laskę ???? Dobre hehe. Po prostu byłaś najebana jak świnka a teraz ci wstd, że mu obciągnęłaś pałkę na spacerze. A może on pisze bo też jest napalony i w ramach rewanżu chce ci strzelić minetę :-)

Gość zajebiaszcze sa te komenty
popros zeby na spotkanie przyprowadzil kolegow bo lubisz ciagnac byle komu i byle gdzie. Jestes tak zwana lodziara. A zawsze tez mozesz sie przeciez wypiac dla jednego a innym ciagnac. Sprobuj i tak nic nie tracisz napewno powiedzial juz kumplom:D E taka juz twoja natura zwyklej obciagary, nie bron sie przed tym bo take twoje powolanie:D

Gość ihaaaaaaaaaaaaa
lodziara

Gość zielona_fala
hmm pięknie było minęło co w tym złego ,że chłopak dzwoni do ciebie ? już nie masz ochoty na jego fiutka? jak ci na pasi to mu to powiedz i koniec tematu im szybciej tym lepeij