Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysliciel007

Co sądzicie o kobiecie, ktora stracila cnote w wieku 15 lat

Polecane posty

Gość mysliciel007

ale miala tylko 1 partnera seksualnego w życiu ?

Gość flakiem wstuł
dokładnie Ostra,to samo chciałam napisać

Gość hadwaoo
ze pozno zaczela sie seksic

Gość wyborcza
po co w ogole ten temat a co ma sie o niej sadzic bo nie wiem?

Gość to może napiszcie żeby
a to w ogóle można nazwać kobietą? To dzieciak jeszcze a nie kobieta!!! I na dokładkę musi być beznadziejna, żeby w tym wieku za seks się brać

Gość 15letnia kobieta????
jak sie puszcza to z rozumem u niej kiepsko,a nazwać to kobietą to eufemizm

Gość ja podobnie stracilam
bylam z chlopakiem juz rok , mialam skonczone 14 lat jak zaczelismy sie psotykac , takie trzymania za reke (byl 2 lata starszy) ogladalismy filmy wspolnie , spacery , bylismy para juz od roku nim zdecydowalismy sie na wspolzycie , mialam dokladnie 15 ,5 lat :P i co z tego ? dzies jest moim mezem :P

spotykac* sorry za blad :P dzis mam 24 on 26 i jestesmy szczesliwi ;) ludzie zagranica dziecki traca cnote w kiblu :P w wieku 11 lat :D

kurcze dzis * za szybko pisze czasem ;)

Gość to może napiszcie żeby
no i dumna pewnie z tego jesteś :( A zamążpójście to twoje jedyne osiągnięcie?

Gość gizzzmo
kawał koorvy reszta psa

Gość to oznacza, że
pochodzi z dysfunkcyjnej rodziny, gdzie przede wszystkim matka nie spełniła swojej roli, nie nauczyła córki szacunku do siebie samej i swego ciała, a ojciec nie potrafił sprostać roli ojca i nie nauczył córki układania poprawnych relacji z mężczyznami Po drugie nie będzie potrafiła stworzyć poprawnych relacji w związku i wychowa tak samo dzieci, tj. emocjonalnie upośledzone. Ile znam osób, które w tym wieku rozpoczęły współżycie, to tyle pochodzi z rodzin dysfunkcyjnych. Przykre to, ale prawdziwe. Jeśli rodzice nie wychowują dzieci tylko hodują to tak to się m.in. kończy

Gość Dakiki
Mam nadzieję, że było miło;) Ważne żeby te pierwsze doświadczenia z seksem były pozytywne... A wiek no cóż - ludzie dojrzewają różnie, osobiście wolałabym żeby moja córka poczekała jeszcze ze dwa lata (żeby miała jakieś 17 lat) zanim to zrobi ... no ale życie pisze swoje scenariusze ;)...Pozdrawiam ciepło ______________________________ [url=http://www.sklepimet.portabilo.pl/]lustra

Gość myścliciel 007
Nie, już nie jest z tym partnerem, ale po nim nie miala żadnego innego. Dziewczyna, z ktora krece zwierzyla mi sie z tego. Wydaje mi sie, ze 15 lat to bardzo wcześnie ...

Gość 15 lat i dała dupy
to szmata jakaś

Gość werdykt z luzizjanny
15? to dziecko. I nie ma co debatowac, że jest inaczej. Rozumu jej brakuje na pewno. I co tu dużo mówić. Dobrze to nie wróży. Dziecko, które ma 4 miesiące wyciąga rączki do piwa, czekolady..i co dasz? jak dasz zje...bo byłamświadkiem, łyka piwa zrobi. I co powiecie? dzisiaj niemowlęta wcześnie dojrzewają?/ Nie. Nie dojrzewają. To, że coś chcą nie znaczy, że to zdrowe dla nich, mądre itp. to dorośli wskazują drogę. właściwą. Ponadto CIĄZY nie było:D? Żadne środki nie zawiodły:)? Dopiero jak będzie chciała, to zawiedzie tabletka, palster, nawet spirala (znam kobiety, które same je wyciągają, nie będąc u gina. wystarczy "szarpnac").

Gość o matko ale brednie
"Ponadto CIĄZY nie było ? Żadne środki nie zawiodły ? Dopiero jak będzie chciała, to zawiedzie tabletka, palster, nawet spirala (znam kobiety , które same je wyciągają, nie będąc u gina. wystarczy "szarpnac")." O CO CI CHODZI ?? co to ma do rzeczy :D

Gość glupia gowniara raczej
a nie kobieta... wrecz razi okreslenie "kobieta" w takim przypadku ;)

Gość werdykt z luzizjanny
A o to, że to już nie 1 przypadek..że dziecko seksi się od 15/16 roku życia i mniej. Przez 10-20 lat. dzieci nie ma, ;) A jak stwierdzi, że to ten facet..i z nim chce być, choć on nie bardzo..zaraz środki zawodzą:) I ciąża. Cuda:DDD a skoro tyle lat się seksi..to znak, że ma wprawę w antykoncepcji. ćwiczenie czyni mistrza, żartem mówiąc.

moja leciwa już siąsiadka, wyszła za mąż w wieku 16 lat, bo musiała, a było to 50 lat temu, czyli czasy się nie zmieniły, tylko informatyka poczyniła postępy.