Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bells94

Problem! małe piersi i nadmierna potliwość!

Polecane posty

Hej dziewczyny wiem że mój problem może wydać się wam banalny ale dla mnie jest on naprawde poważny! Mam już 16 lat a nadal nie mam biustu! nie mam nawet miseczki A gdy kiedyś mierzyłam sobie biust wyszło mi że mierzy on 5 cm łącznie z sutkiem. Miesiączkuje już od 5 - 6 lat i okres mam w miarę regularny. Do tego małego biustu mam całkiem obfite obwosienie na nogach, w okolicy bikini, wokół sutków, w okolicy bikini nawet minimalnie na plecach. Ostatnio , jakieś 2 lata temu, bardzo przybrałam na wadze chociaż wcześniej byłam dosłownie patykiem. Gdzieś tak od roku bardzo wypaają mi włosy teraz mam już chyba z 3 razy mniej niż powiedzmy 3-4 lata temu. Do tego bardzo się poce i nie pomagają mi na to żadne dezodoranty nawet takie co to się na noc bierze i wszyscy mowią ze one pomagają. BYlam ostatnio u endokrynologa i robił mi on jakieś badania na hormony ale nie pamietam jakie tylko w jednym wyszło mi że mam całkiem sporo za dużo jakiegoś hormonu męskiego ale na to pani doktor zaproponowała mi tylko tabletki antykoncepcyjne. Macie może pomysł co mi może być? wstydze się małego biustu i tego że tak bardzo się poce. Prosze jeśli wiecie co to może być pomóżcie mi!

Gość FVSFVS
Nie rozumiem - zostałaś zdiagnozowana (zaburzenia hormonalne), przepisano Ci leki (tabletki o działaniu antyandrogennym) i co, nic się nie zmienia w trakcie leczenia?

jeszcze raz do endokrynologa , jesli masz wysoki testosteron - to tylko tabletki anty androgenne - np. sindy 35 lub diana 35.