Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamnicku.

Sny erotyczne. Jak im zapobiegać ?

Polecane posty

Gość niemamnicku.

Jestem w ciąży. Plamiłam na początku, ciąża zagrożona, nie mogę uprawiać seksu. Od jakiegoś czasu dręczą mnie sny erotyczne. Nie chce mi się już nawet zasypiać bo wiem co będzie. Jak temu zaradzić ? :o

Gość niemamnicku.
up

Nowłaśnie. Ale jek już koniecznie chcesz się ich pozbyć to zacznij je po prostu realizować

Gość zielona_fala
hmm ciekawe widać masz braki koło ... albo bardzo lubiłaś seks uprawiać a co w tych snach takiego jest ,ze boisz się zasypiac? ja uwielbiam sny erotyczne możesz mi je dać

Gość Psikutas bez s
bo padnę ... a po co chcesz im zapobiegać? Sny to naturalna reakcja mózgu i każdy je ma tylko nie zawsze się pamięta, bo zależy w które fazie snu się obudziło ... odpuść sobie i ciesz się z tego:) i oczywiście nie przykładaj wagi do tego co i kto się śni - to tylko sny :) i nie traktuj tego jako coś złego(dręczącego) chyba, że masz przy tym orgazmy a lekarz ich zabronił - zabronił mieć orgazmy? Lepiej wypoczywaj, śpij bo to jest Ci teraz najbardziej potrzebne. A może interesują Cię JASNE SNY - Oneironautyka i chcesz mieć wpływ na to co się śni - podobno to możliwe Pozdrawiam i życzę zdrowia i wytrwałości

Gość cztery razy pięc
myśl przed snem o mnie falo a napewno będziesz śnić

Gość niemamnicku.
No właśnie nie chcę tych snów, bo budzę się rozpalona na granicy orgazmu a wiem, że pokochać się nie mogę. Męczy mnie to już.

Gość niemamnicku.
No właśnie nie chcę tych snów, bo budzę się rozpalona na granicy orgazmu a wiem, że pokochać się nie mogę. Męczy mnie to już.

Gość zielona_fala
aha takie buciki orgazm hmm a ktos ty cztery razy pięc homo niewiadomo 20 palcy ? nie znam

Gość edmund spust
najlepiej nie spać...

Kocham erotyczne sny......bardzo:) dzis mi sie snił mój złotnik..

Gość Psikutas bez s
nie walcz z tym ... przyjmij, że w ten sposób twój organizm reaguje na twoje niezaspokojone potrzeby i jest to przecież przejściowe ... to jak walka z wiatrakami ... walczysz, a i tak nie masz szans na zwycięstwo ... zapewne jest tak, że bardziej męczy Cię myśl o walce z tego rodzaju snami niż z samymi snami, które są przecież przyjemne i tak je traktuj. Poza tym kilka miesięcy wytrzymasz :)