Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama Kalinki

czego moze bać sie moja córka

Polecane posty

Gość mama Kalinki

Wczoraj wieczorem przyjechała do nas moja siostra, gdy moja córka ja zobaczyła strasznie zaczęlła płakac aż sie zanosiła. później budziła sie jeszcze kilka razy z płaczem. Siostra została na noc gdy dzis rabno przyszła do nas moja corka znów zaczeła płakac i tak za każdym razem gdy ją zobaczyła? Później przyjechała moja koleżanka i to samo, ale pozniej jakos sie uspokoiła. Potem znów obudziła mi się ze strasznym płaczem. Co sie dzieje? Czy ona sie czegoś przestraszyła? Nie wiem o co chodzi.

a ile ma córeczka Twoja? moja ogólnie nie boi sie nikogo choc ma 2,5 roczku a le ja zobaczyła raz mojego kolegę to trzymała mnie za szyję az poszedł i płakała bardzo!!!!

wiesz mojej kolezanki synek tez tak reagowal, ale wylacznie na widok mezczyzn. Jak zobaczyl mojego brata, meza to tez zanosil sie, trudno bylo go uspokoic. Na widok kobiet cieszyl sie chociaz czesto widzial je pierwszy raz. Jak skonczyl rok to mu przeszlo, teraz moj maz i brat to jego dobrzy kumple.

Gość mama Kalinki
ma pół roku

mama Kalinki ..................jak ma pół roku to normalne, moja mała tak samo miała w tym wieku

Gość bo to czarownice sa
i dziecko sie boi :-(