Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielony23

dziewczyny! o czym lubicie najchetniej rozmawiac na pierwszej randce?

Polecane posty

Gość zielony23

jak w temacie. po prostu jak sprawić, aby po pierwszej randce byłybyscie pewne, że to ten i żebyscie nabrały ochote na kolejne spotkania z potenjalnym partnerem??? mianowicie z czego sie bierze ta chemia, o której mówicie i co znaczy mieć "TO COS" jedzcze jedno czy randką można nazwać spacer czy spotkanie gdzies na ławce w plenerze, czy zawsze to musi wyglądac tak sztampowo jak w jakiejsc cholera nie wiadomo jak ekskluzywnej restouracji ??

Gość zalezy od typiary
ja bym mogla isc na spacer,z pewnoscia jeżeli polecisz knajpą miloby było gdybys był fundatorem ,wiem wiem zaraz uslysze ze kazdy powinien placic za siebie,ale hm skapstwo u faceta fatalnie wyglada, po2 dobrze by bylo gdybys wiedzial co ona lubi ,a jak dasz jej sie wygadac o ciuchach i wrednych kolezankach to masz juz 70% ,ze stwierdzi ze jestes cudny

po prostu jak sprawić, aby po pierwszej randce byłybyscie pewne, że to ten i żebyscie nabrały ochote na kolejne spotkania z potenjalnym partnerem??? Przede wszystki musiałabym się z nim dobrze dogadywać ;) To podstawa. Musiałby też mieć podobne zainteresowania co ja, dobrze by było też, by miał jakąś ciekawą pasję ;) No i musi mi się podobać, ale to chyba oczywiste :) jedzcze jedno czy randką można nazwać spacer czy spotkanie gdzies na ławce w plenerze, czy zawsze to musi wyglądac tak sztampowo jak w jakiejsc cholera nie wiadomo jak ekskluzywnej restouracji ?? Oczywiście, że randka może być w parku, czemu nie ? ;) Ja nie znoszę np. takich sztywnych miejsc jak jakieś restauracje drogie, tylko wolę takie bardziej luzackie miejsca ;)

a wypad na pizze moze byc?? czy to wiocha Trochę oklepane, ale da się wytrzymać :P

Gość zielony23
podbijam jeszcze pyt. cream'a i czy grzechem byloby postawienia piwka?:)

A ja byłam na "pierwszej randce" w parku wczoraj:D Park to świetne miejsce na taką pogodę. Roi się tam od par, dziewczynie serce mięknie na widok babci i dziadka trzymających się za ręce, do tego trel ptaków... No jest klimat, jest. No na pierwszej randce wypada się przede wszystkim poznać. :) A na to jak wypadniesz nie masz większego wpływu:)

ja moge postawic pizze i sok do pizzy :) oczywiscie bym za to zapłacił a jesli randka by byla nie udana to przynajmniej bede najedzony ;)

Jak dziewczyna nie jest jakąś dewotką, to się nie obrazi za to piwo ;)

Gość www.tnij.org/ochrona2010
zwykle dziewczyna daje jedną szanse,jeśli rozmowa nie będzie sie kleic skończy sie na jednej randce

i się tam od par, dziewczynie serce mięknie na widok babci i dziadka trzymających się za ręce, do tego trel ptaków... No jest klimat, jest. dobrze cie czytac jak jestes w formie :-)

Gość zielony23
A jesli przyznam kobiecie bez owijania w bawełne o tym, iż nie najlepiej uklada sie mi w zyciu prywatnym, że nie mam najlepszej pracy badz jej szukam itp. to zostane od razu spalony w jej odczuciach?

Gość zielony23
poruszacie też temat sexu analnego?