Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna1234

chlopak sie nie stara

Polecane posty

czesc mam problem :( moj chlopak w ogole sie o mnie nie stara... jestesmy razem juz rok (dokladnie w poniedzialek jest nasza rocznica) a on mysli ze jak mnie ma to juz nie musi sie starac:( ostatnio prawie wcale nie chce sie ze mna spotykac i tylko do kumpli chodzi:( myslalam ze w sobote cos wymysli zeby w sobote gdzies pojsc razem na rocznice a on mi mowi ze do kumpli idzie:( co mam zrobic???? pomozcie:(

wiesz, może tobie sie tylko tak wydaje, że spotykacie sie bardzo rzadko, być może dla niego jest to w sam raz albo i nawet często, każdy odbiera to subiektywnie. Najwyraźniej chłopak nie tęskni i nie szuka w każdej wolnej chwili twojego towarzystwa, a to, że spotyka się z kumplami zamiast z tobą to nie powód do tragedii. Spotykanie się od czasu do czasu z przyjaciółmi to przejaw zdrowego związku. Jednak jeśli dostrzegasz, że jesteś na drugim miejscu i on chętniej spędza czas z kolegami to olej go, i zobacz co będzie się działo: albo ... albo. Albo zrozumie co się dzieje i zacznie się tobą interesować, albo on zupełnie zacznie cię zlewać - a to znak, że gościowi na związku z tobą nie zależy wcale, w takiej sytuacji szkoda zachodu, zostaw go, na jednym kole ten rower nie ujedzie daleko